PUBG
Szab1z-t kitiltották az MNEB-ről, csapata nélküle folytathatja
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 5 hónapja
Címkék: PUBG Info cheat botrány anti-cheat pubg corp kitiltás Szab1z szab1s fájlmódosítás
Szab1z-t kitiltották az MNEB-ről, csapata nélküle folytathatja
Hétfőn írtunk Szab1z kitiltásáról, aki azóta felszólalt az ügyben és minden vádat tagadott. Ennek ellenére nem sikerült unbannoltatnia magát a PUBG Corp.-pal azóta sem, így hát az MNEB vezetősége úgy döntött, hogy kitiltják a játékost a rendezvényről és minden általuk szervezett eseményről 2 éven át. Ezen túl a következőkről is megbizonyosodtak:
"Marton „Szab1s” Szabolcs az MNEB osztályozó kupa online szakasza, valamint döntője során nem használt bizonyíthatóan bármilyen illegális eszközt a versenyen.
Szab1s az osztályozó kupát követő időszakban olyan aktivitást produkált az accountján, ami kapcsán a PUBG fejlesztője, többszöri ellenőrzést követően 100%-osan megbizonyosodott arról, hogy a játékos csalt, ezért kapott kitiltást a felhasználói fiókjára."
A képen a jobb oldalon található játékos / Forrás: Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Facebook
A játékos csapattársa, BEBAsz korábbi információi szerint illegális fájlmódosításokért kapta Szab1z a bant, amit a PUBG Corp november 30-án vett észre.
"However, please understand that a restriction is placed because we have determined that there was a violation of our terms and services and is permanently restricted. Your account has been banned for manipulating the game settings on 2018-11-30 22:450 KST and the process cannot be reversed."
Ez még nem minden, ugyanis a csapatától is megvonták a nyeremény 5%-át, a továbbiakban egy új játékossal folytathatják a versenyt. Szabolccsal mi is készítettünk egy interjút korábban, ezt itt találjátok. Íme a teljes közlemény:
Előzmény:
Az Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság szervezőinek tudomására jutott, hogy a liga egyik csapatának, a Valhalla Vikingsnek (2018. december 3. óta RIFT Esports, továbbiakban „csapat”) tagja, Marton „Szab1s” Szabolcs, aki a versenyt lebonyolító platformon, az ESL-en csapatkapitányként van feltüntetve, kitiltást kapott a PUBG-ban használt felhasználói fiókjára.
A PUBG anti-cheat csapatával, valamint az érintett szervezettel, és a lebonyolító ESL platformmal együttműködve, alaposan kivizsgáltuk az esetet, és az alábbiakra jutottunk:
  • Marton „Szab1s” Szabolcs az MNEB osztályozó kupa online szakasza, valamint döntője során nem használt bizonyíthatóan bármilyen illegális eszközt a versenyen.
  • Szab1s az osztályozó kupát követő időszakban olyan aktivitást produkált az accountján, ami kapcsán a PUBG fejlesztője, többszöri ellenőrzést követően 100%-osan megbizonyosodott arról, hogy a játékos csalt, ezért kapott kitiltást a felhasználói fiókjára.
Döntés:
Az MNEB szervezői az alábbi döntést hozták az eset kapcsán:
  • Marton „Szab1s” Szabolcsot azonnali hatállyal kizárjuk az Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság versenyeiről és kétéves eltiltásban részesül minden, a Magyar E-sport Szövetség által szervezett versenyt illetően minden játékban
  • A csapat az első szezon során szerzett teljes díjazásukból 5% levonást kap
  • A csapat az első szezont megelőző átigazolási időszakban csak egy játékost cserélhet.
A Magyar E-sport Szövetség fokozottan törekszik a verseny tisztaságának megtartására, és a kiadókkal szorosan együttműködve, kiemelten figyelni fogja a bajnokság szabályos, csalásmentes lebonyolítását.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Epilepsziás rohamokat okozhattak az új Trials finisherek - A Riot Games azonnal törölte a funkciót

A finisher animációk komoly veszélyt jelentettek a fényérzékeny epilepsziával küzdő emberekre.

Az új funkcióval új hackerek is érkeztek

Végtelenített Global Elite botot invelhetünk a lobby-ba, aki aztán spam üzenetekkel hálálja meg a felkérést.

Újabb rekord, a GTA V már 110 millió eladott példánynál jár

Évekkel a megjelenés után is nagyon fogy a Rockstar Games klasszikusa.

PashaBiceps fiatal lengyelekkel tér vissza Youngsters néven

Visszatér a versenyszerű játékhoz a közönségkedvenc lengyel!

×