Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Akciók
Akciófigyelő: Ingyen behúzható a LEGO The Hobbit (Steames verzió)
Akciófigyelő: Ingyen behúzható a LEGO The Hobbit (Steames verzió)
Remek karácsonyi leárazást tart a Humble Bundle, hiszen 100%-os akciót kapott a The Hobbit LEGO változata. Aki esetleg egy barlangban élt idáig és egyetlen LEGO szériás játékkal sem találkozott, az a tipikus platformerre számítson, ami leginkább az ügyességi részével képes szórakoztatni. https://www.youtube.com/watch?v=e71EpfhKRvg A játék természetesen kapott multiplayer módot, ám a "hagyományos" osztott képernyős verzió, tehát online nem játszhatunk a barátainkkal. A PC Guru a következőt írta a játékról:
"A LEGO The Hobbit nem váltja meg a világot, nem forradalmasítja a szériát, de továbbra is hozza azt a minőséget és tartalmat, amit elvárunk tőle. Könnyed szórakozás kicsiknek és nagyoknak, akár párban is (online lehetőség persze most sincs), bájos látványvilággal, szerethető, bár kicsit kifulladni látszó humorral, remek zenékkel és a filmekből kölcsönvett tökéletes szinkronnal (még egy minifigre is másképp nézünk, ha Martin Freeman hangján szólal meg). Aki eddig nem kedvelte ezt a szériát, az nem most fog beleszeretni, viszont aki eddig is jól szórakozott a LEGO-játékokkal, az most sem fog unatkozni vagy csalódni. Legalábbis akkor, ha nem vár sokkal többet annál, mint amit eddig is kapott."
Érdemes sietni, ugyanis az akció csupán 2 napon keresztül él, na meg a készlet erejéig. Remélhetőleg nem fognak elfogyni a kulcsok idő előtt.

Itt találjátok a játékot

Ha esetleg némi segítségre van szükségetek az aktiváláshoz, itt találjátok egy korábbi útmutatónkat. Jó játékot kívánunk mindenkinek! 
Ajánljuk még
×