LOL
A nézők kiakadtak az egyik legmegosztóbb női "csöcs" streamerre - A twitch mégsem bannolja, okkal
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 5 hónapja
Címkék: League of Legends Gaming twitch Info streamer női streamer csöcs streamer twitch streamer helena
A nézők kiakadtak az egyik legmegosztóbb női "csöcs" streamerre - A twitch mégsem bannolja, okkal
A twitch közössége, ezúttal egy újabb női streamert kapott fel, ám most nem az aranyos Tourette-szindrómáshoz hasonló eset miatt, hanem egy úgynevezett "csöcs" streamernek titulált hölgy verte ki többeknél a biztosítékot. Egy kicsit in medias res jelleggel, bemutatjuk, hogy miről is van pontosan szó, utólag azért kiderül majd, hogy nem az, aminek látszik. A lány leginkább az egyre népszerűbb IRL témában közvetít, azaz csak beszélgetni szokott a nézőivel, illetve a fenyőfájára felteszi azok neveit, akik támogatják őt, emellett még League of Legends-ezni szokott. https://twitter.com/KEEMSTAR/status/1074720278054354944 Helenától megkérdezték, tudja-e, hogy kell egy pulcsit normálisan hordani? Erre a streamer teljesen őszintén válaszolt, amire valószínűleg nem sokat számítottak:
"Tudom, hogy hogy kell normálisan felvenni, de szeretem a srácokat és azt akarom, hogy a fiúk engem nézzenek. Mint amikor ránézel egy jól kinéző darab húsra, épp ezért hordom így."
Ezek után többen is rácuppantak a témára és bepörgött a közönség, amire Helena ismét nyíltan válaszolt. Elárulta, hogy miért ne tenné, ha őt épp ezért nézik és szeretik rengetegen. Hiába van konkurenciája, ha ők nem teszik ki a mellüket a kirakatba, akkor egyszerűen nem őket fogják nézni. Ezért ne álszenteskedjen senki, akinek ez nem tetszik, az nyugodtan átmehet máshová. Érthető, hogy a fenti képsorok után egyből kinyílt sokak zsebében a bicska, egyből hatalmas flame tenger szabadult el, ám nem feltétlenül szabad első ránézésre ítélkezni. Korábban ugyanis láthattuk már, hogy Helena rendkívül rossz mentális állapotban van, egyes források szerint bipoláris zavarral küzd és ezért viselkedik rendkívül furcsán időközönként.
" Az egészséges átlagemberek által időnként tapasztalható feldobott jókedvvel, és levert hangulattal szemben egy bipoláris zavarban szenvedő beteg rendkívül szélsőséges hangulatingadozásokon megy keresztül, melyek akár hónapokig is eltarthatnak. A bipoláris zavar a teljes népesség kb. 1%-át érinti, így egyes becslések szerint Magyarországon 100 ezren, az Amerikai Egyesült Államokban mintegy 3 millióan szenvednek e betegségben."
Könnyen elképzelhető, hogy Helena is épp a streameléssel deríti jobb kedvre magát, illetve egy bevételi forrást is jelent számára. Az utóbbi időben nem ő volt az egyetlen, épp ezért nem olyan kemény vele a twitch feltehetőleg. Ez viszont sokak szerint nem oké, hiszen a twitch alapelveibe ütközik a túlzott magamutogatás.
Helena kiosztotta a kekeckedőket
Az ellentábor szerint viszont ez rendben van, hiszen a lány egészségéhez hozzájárul a platform, másrészt pedig nem is olyan durva a magamutogatása. A nők között is megosztó volt az eset, voltak akik csak simán cédának titulálták és súlyosan károsnak ítélték Helena szereplését, ami negatív fényt vet a női streamerekre, de azért voltak olyanok is, akik támogatták a lányt, ha ez segít a betegsége kezelésében. Mindkét tábor véleménye jogos részben, ez valóban egy rendkívül nehéz kérdés. A twitch-nél egyébként az idők során számos jó döntést hoztak, bízunk benne, hogy az ehhez hasonló helyzeteket is megfelelően kezelik a jövőben.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2018/10/24/mindenki-megorult-ettol-a-gyonyoru-tourette-szindromas-noi-streamertol/ https://gamer.hu/2018/10/22/csgo-jasonr-szexista-botrany-twitch-noi-streamer-gamer-hir/
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy videón minden újítás, egyenesen a PUBG Corp. műhelyéből

A 29. update minden újdonságát bemutató videó érkezett, amit személyesen a PUBG Corp. szállított.

Örök láthatatlanság a Shadow Bombbal? - Ninja élő adásban mutatta meg mi a titka

Kellemetlen Shadow Bomb bugra bukkant a streamer, ezzel könnyedén át lehet vészelni a szorult helyzeteket.

×