PUBG
Vigyázat! Ezúttal egy bug csavarja maximumra a fun faktort!
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 5 hónapja
Címkék: PUBG post-format-video Gameplay Highlight bug pubg corp vikendi hibás bugos hómobil
Vigyázat! Ezúttal egy bug csavarja maximumra a fun faktort!
Év végén ezúttal is rengeteg adattal lát el bennünket a Valve, így aki szereti a statisztikákat, az egészen biztosan úszik a boldogságban. Az biztos, hogy érdekes információkat oszt meg a vállalat a nagyközönséggel. Mielőtt még páran félreértenék, nem, ez még nem a 2018 Steam Díjak nyertesei, az a szavazás még javában tart és a szavazatunkat kártyákkal honorálja a cég. Ezúttal a legtöbb bevételt szerző játékoké volt a főszerep, mellette pedig azt is megtudhattuk, hogy melyik játékokkal játszottunk a legtöbbet idén.

A legnagyobb bevétel

Ezek a játékok realizálták a legtöbb bruttó bevételt ebben az évben. A legjobbak között több év után még mindig ott van a GTA V, a CS:GO és a Dota 2, de a Far Cry 5, a Rainbow Six Siege és a PUBG sem hiányzott a listáról.

Viszlát early access!

Ezek a játékok idén hagyták el az early access-t és léptek be az elkészült játékok világába, ezek mellett pedig a legnagyobb bevételre tettek szert. Sok ismerősen csengő név mellett találhatunk olyan izgalmas címeket, mint a Chinese Parents vagy a a Lobotomy Corp.

A legjobb VR játékok

A VR hype már kezd lecsengni, ettől függetlenül rengeteg jó játékot dobnak ki napjainkban ezekre az eszközökre is. A fentebbiek pedig a legnagyobb bevételre tettek szert 2018-ban. Ott trónol a Fallout 4 és a Skyrim VR része is, de a kizárólag VR-ra készített Arizona Sunshine is bekerült a legjobbak közé.

A legtöbbet játszottak

Ha biztosra akarunk menni, hogy még mindig aktív a játék, amit megvásárolunk, akkor jobb ezekből a címekből szemezgetni. Itt van a PUBG, a Rainbow Six Siege és a GTA V, emellett az ingyenes játékok tömkelegével találkozhatunk, ami jól mutatja, hogy mennyire jól működik a freemium modell. Ezeket a játékokat egyidejűleg több, mint 100 ezeren választották idén. A 100 ezres listáról lemaradtak, de az 50 ezer egyidejű játékos sem nevezhető rossznak. Bekerült a Ring of Elysium és az Atlas is, amelyek csak nemrég érkeztek el hozzánk. A teljes listát itt találjátok

Ezt láttad már?

https://gamer.hu/2018/12/27/oket-nezzuk-a-legtobbet-ime-2018-legnezettebb-magyar-streamerei/  
Ajánljuk még
×