Gaming
Ez már a twitch-nek is sok volt: Kitiltották a nagy botrányt kavaró "csöcs" streamert
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 4 hónapja
Címkék: Gaming twitch ban Info twitch ban bannoltak csöcs streamer
Ez már a twitch-nek is sok volt: Kitiltották a nagy botrányt kavaró "csöcs" streamert
Korábban írtunk Helenáról, aki még a nézőközönségét is rendkívül megosztotta a kijelentéseivel. Legutoljára elárulta, hogy direkt veszi fel úgy a pulóverét, hogy jobban láthatóak legyenek a mellei, mert szereti ha úgy néznek rá, mint egy darab húsra. A probléma azzal van, hogy ezzel a twitch szabályzata ellen vétett, de elnézték neki jó ideig, sokak szerint a mentális állapota miatt. https://stream.livestreamfails.com/video/5c1d58d029878.mp4 Helena azóta sem vett vissza a stílusából, továbbra is beszólt az embereknek, legyen az akár az a támogatója vagy csak egy egyszerű hater. Épp ezért telt be a pohár a twitch-nél, akik 30 napos bannal jutalmazták a streamert.
"30 napra bannoltak twitch-ről gyűlöletbeszédért, miközben csak magamat védtem. Ti gyakorlatilag spammelhetitek a csatornámat IP ban veszélye nélkül, de nekem itt kell ülnöm és még azt se mondhatom hogy ne csináljátok. Nagyon vicces koncepció. Szomorú vagyok, mert elvették a subok auto megújulását és törölték a vodjaimat. 2 ezer sub. kms"
https://twitter.com/HelenaLive96/status/1078242899450621952 Helen azzal fejezte be a mondanivalóját, hogy megöli magát (kms), de remélhetőleg csak idegességében írthatta ezt. Azóta a twitch supportot is megérte, hogy azonnal írjanak rá valami miatt, nem mintha ez így menne...  Reméljük megváltozik ezzel a büntetéssel. https://twitter.com/HelenaLive96/status/1078817013009661952 Helena egyesek szerint bipoláris zavarral küzd és a streameléssel próbálja egyenesbe hozni magát. https://www.instagram.com/p/Br8TI2IAgA2/
” Az egészséges átlagemberek által időnként tapasztalható feldobott jókedvvel, és levert hangulattal szemben egy bipoláris zavarban szenvedő beteg rendkívül szélsőséges hangulatingadozásokon megy keresztül, melyek akár hónapokig is eltarthatnak. A bipoláris zavar a teljes népesség kb. 1%-át érinti, így egyes becslések szerint Magyarországon 100 ezren, az Amerikai Egyesült Államokban mintegy 3 millióan szenvednek e betegségben.”

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2018/10/24/mindenki-megorult-ettol-a-gyonyoru-tourette-szindromas-noi-streamertol/
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Megérkezett a Riven és Vayne nerf! - Patch 9.10

Hónapok óta kérik a gyengítéseket a játékosok, végre megjöttek az éles szerverekre is.

Feltörték k0nfig accountját, majd megtalálták a régi VAC banos profilt

A bizonyítékok a profi játékos ellen szólnak, 2014-es VAC bannolt profil került a felszínre.

×