PUBG
"Direkt ilyen a loot Erangelen és Vikendin is!" - Kérdezz-felelek a PUBG fejlesztőivel
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 3 hónapja
Címkék: PUBG Info pubg corp kérdezz-felelek vikendi
"Direkt ilyen a loot Erangelen és Vikendin is!" - Kérdezz-felelek a PUBG fejlesztőivel
Az utóbbi időkben nem ez az első alkalom, hogy videóban nyilatkoznak a PUBG készítői. Nem csoda, hiszen a közösség nagy része szomjazza ezeket a videókat, hiszen pár érdekességet mindig megtudunk belőlük. Ezúttal sem volt ez másképp, a 10 perces interjúban ugyanis a játékosok kérdéseire is válaszokat kaptunk. (angol felirat mellett) https://www.youtube.com/watch?v=zg_P6uKni5o Kiderült, hogy a pálya neve a cseh hétvége szóból származik, illetve az egész pályát az európai túrájuk inspirálta. A PUBG Corp.-nál ugyanis egyfajta hagyomány az, hogy a pályák elkészítése előtt egy túrára megy a csapat és felfedezi a tájakat, majd ezek alapján modellezik le a pályákat és ezek alapján kerülnek bele bizonyos részletek. Emiatt került bele például a Dino Park, hiszen annyira meglepte a készítőket, hogy létezik hasonló, hogy egyből bele is tették a játékba. Azt is elárulták, hogy a játékosok kommentjeit, visszajelzéseit is gyakran olvassák, épp ezért készült el Vikendi, hiszen rengetegen kértek tőlük egy havas pályát.

Miért pont 6x6?

Biztos sokan elgondolkodtatok már rajta, hogy miért nem 4x4 vagy 8x8-as lett az új pálya. A fejlesztők elárulták, hogy nem akarták, hogy a játék olyan gyors legyen, mint Sanhokon, de azért Erangelnél gyorsabb játékmenetet akartak, így született meg a 6x6-os méret. A loot (minősége) pedig direkt lett ilyen, hiába sírt miatta WackyJacky, a cél ezúttal nem az volt, hogy 5-ből 4 alkalommal jó loottal jöjjünk ki, mint Sanhokon, hanem próbálták optimalizálni és emiatt 5 alkalomból 3-szor jövünk ki jó felszereléssel a kezdeti loot után. Igen, mint kiderült Erangelen direkt szar a loot, ott 5-ből csak 1 alkalommal indítunk jó loottal. Csak tudnánk, hogy miért kellett megváltoztatni a kezdeti időszakhoz képest..

Új szűkülési rendszer, miért?

A Vikendin egyedi a biztonságos és a vörös zóna mérete. Szimplán azért változtatták meg, hogy legyen ideje mindenkinek lootolni, majd felfedezni a tájat, amíg beér a körbe.

Lvl3 helmetek

A lvl3 helmetek sem véletlenül kerültek be a pályára, ez is Vikendi-exkluzív. Szimplán csupán azért tették be, hogy a kevésbé skilles játékosok is élvezhessék a PUBG ikonjává vált lvl3-as helmetet. Ez egyébként némileg megváltoztatja a játékmenetet is, szóval emiatt is érdekes csavar. Rengeteg extra fícsörrel kedveskedtek az új játékosoknak, azért hogy élvezhessék az új pálya varázsát.

Hogy tolják a PUBG Corp-nál a játékot?

Az elején ők voltak a PUBG királyai, aztán beütött a siker és megtanultak az emberek játszani vele. Azóta már csak a kevésbé népszerű helyekre ugranak a srácok. Mellesleg kizárólag squadozni szoktak.

Ezt láttad már?

https://gamer.hu/2019/01/04/pubg-dupla-sight-mar-a-jatekban-van-teszt-szerveren-kiprobalhatjatok/

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Bejelentették az első speciális női esport mezt, egyből szétoltották a céget

Az első pár kérdés után egyből össztűz alá került a Cranium Apparel.

OWbox-image

Nem tudta mit jelent a szó, de azért elsütötte párszor. 30 napos Twitch ban lett az akcióból

Utólag bocsánatot kért sértő szóhasználata miatt, de a bannolást már nem tudta elkerülni.

Megérkeztek a GTX 1660 Ti tesztek - Megéri megvenni?

Esportra ajánlják, de vajon tényleg olyan jó vétel lenne?

Íme a világ legnagyobb játékgyűjteménye, ami bekerült a Guinness rekordok könyvébe

Minden gamer arról álmodik, hogy valami hasonló gyűjteménye lesz egyszer.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO