Fortnite
Íme a "Club 100+"! - Ezek jelenleg a játék legritkább Item Shop tartalmai
aaron-igrici - Cloud - 5 hónapja
Címkék: Gameplay Info fortnite battle royale Item Shop
Íme a "Club 100+"! - Ezek jelenleg a játék legritkább Item Shop tartalmai
A Fortnite: Battle Royale ugyan egy teljesen ingyenes játék, ám ez nem jelenti azt, hogy nem tudjuk elherdálni rá az összes pénzünk. Az Epic Games egy igazán okos piaci modellt alkalmazva "lehetőséget" ad a játékosoknak, hogy kizárólag kozmetikai tárgyakkal, de sokkal sajátosabbá tegyék a játékmenetet maguknak. Erre a célra született meg az Item Shop, amiben a játékosok valós pénzért vásárolhatnak maguknak skineket és emote-okat. A közösség veszi ezeket az elemeket, mint a cukrot, ebből az Epic Games pedig kiválóan megél. Természetesen minél több termék van a gyűjteményünkben, annál többet ér a felhasználónk. Sőt, vannak elemek, amelyek az átlagnál még többet érnek, ugyanis már hosszú ideje nem kerültek bele az Item Shop rotációjába. A közösség 100 napos hiátus után kezdi el a ritkább skinek és emote-ok közé sorolni az elemeket, ha van olyan tárgy, ami 100 napnál régebb óta nem volt megvásárolható, a "Club 100+" nevű kitalált csoportba kerül.
A csoportba kerülésért kizárólag a külön megjelenést vizsgálják, Rex például tényleg 105 napja volt utoljára az Item Shopban, viszont mint Bundle, nemrégiben újra felbukkant.
Még mindig a Recon Expert a legritkább Outfit a játékban, utoljára 424 napja volt megvásárolható, ezek után kételkedünk abban, hogy valaha visszatér-e. Ugyan ez a helyzet a Ghoul Trooperrel is, akiről szent meggyőződése volt mindenkinek, hogy vissza fog térni Halloweenkor. Nos, egy pillanatra sem jelent meg az Item Shopban, így már 408 napja nem volt megvásárolható. Aki ezt a két Outfitet birtokolja, félelmetes értékű felhasználót tudhat a magáénak.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Boss Fight a Battle Royale módban?! - Hamarosan érkezik a Horde Rush LTM, íme a részletek

Új játékmódban térnek vissza a zombik a Battle Royale módba.

Ghost Bizzle egy állat: Fegyverek használata nélkül jutott ki a Fortnite World Cupra

Görbe tükröt állított az Epic Games-nek a Ghost játékosa.

Az IKEA gamer eszközöket dob piacra

A svéd óriáscég is úgy döntött, hogy beszáll a gamer iparágba, ami folyamatosan dübörög.

×