Overwatch

5 exkluzív, ingyenes spray drop érkezik! Így kell összekötnöd hozzá a Twitch és a Blizzard fiókodat


A hivatalosan támogatott streamerek csatornáján most ingyen ajándékokat kapunk a Blizzardtól.

Az Ana Bastet Challenge egyik legkönnyebb elemének az ingyenes Twitch Drop begyűjtése tűnik. Aki szokott Overwatch streameket nézni, az tényleg szó szerint ingyen kapja őket. Hiszen ebben a kihívásban nincs más dolgunk, mint meghatározott ideig, egy-egy kiemelt streamert nézni.

Két óra után megkapjuk a Tier 1, négy óra után a Tier 2, hat óra után pedig a Tier 3 falfestéseket.

Összesen tehát 5 exkluzív, ingyenes spray ütheti a markunkat 6 óra stream nézés után. Nem is rossz üzlet!

Mielőtt azonban felszabadulunk a Twitch-re, egyetlen dolgunk azért van. Összekötni a Twitch és a Blizzard fiókunkat, hogy a rendszer jó helyre küldje az ajándékokat.

  • Első lépésként jelentkezzetek be saját Twitch fiókotokba! Ezután a jobb felső sarokban kattintsatok a fehér nyílra a nevetek mellett, és a legördülő menüből válasszátok a “Beállítások” pontot.

  • A felső menüsorból ezután menjetek a “Kapcsolatok” fülre, és a “Blizzard Battle.net”-nél válasszátok ki a “Csatlakozás” gombot.

  • Ezután egy külön ablakban be kell jelentkeznünk Blizzard accountunkba, az email címünkre kapott ellenőrző kód segítségével. Ha mindent jól csináltatok, a Twitch összekapcsolja a két fiókot, és a “Csatlakozás” helyett a “Kapcsolat bontása” felirat jelenik meg.

Innenttől nincs más dolgotok a Challenge teljesítéséhez, mint azzal a Twitch accounttal bejelentkezve nézni az adást, amelyen a beállításokat végigvittétek az imént. Az ajándékokat természetesen arra az accountra küldi a rendszer, amit összekötöttetek a Twitch fiókotokkal.

Kellemes farmolás, utána pedig jóleső fújkálást mindenkinek a Challange-hez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva