Fortnite
Titokban megérkezett a játéktudás alapú matchmaking?! - Több lehetett az előző frissítés, mint aminek hivatalosan írták
Titokban megérkezett a játéktudás alapú matchmaking?! - Több lehetett az előző frissítés, mint aminek hivatalosan írták
Minden jel arra utal, hogy a v7.10-es ciklus harmadik tartalomfrissítése egy kicsivel több volt, mint aminek az Epic Games hivatalosan írta. Kaptunk egy teljesen új fegyvert a Suppressed Sniper Rifle személyében, visszatért a Dual Pistols, vaultolták a játék egyik legrégebbi, valamint az egyik legutáltabb fegyverét, nerfeltek a Boom Boxon, de még a repülőkön is. Tartalomfrissítésnek már így is elég szép, de egyre többen jelzik a közösségi médiaplatformokon, hogy ennél sokkal többről volt szó. A frissítés óta a játék képe teljesen megváltozott, s azt kell, hogy mondjuk pozitív irányba. Úgy tűnik, hogy a matchmakingen állított valamit az Epic Games, ugyanis mostanában szinte egytől egyig méltó ellenfelekkel találkozhatunk a pályán. Persze kisebb képességkülönbségek még észlelni lehet, de nincsenek olyan hatalmas különbségek, mint eddig. Ezt egyébként a Counter Logic Gaming igazolt játékosa, Wish meg is erősítette a Twitter oldalán, ő is úgy érezte, hogy valami megváltozott a v7.10 #3 óta.   Nos, a skill-based (játéktudás alapú) meccsbesorolások első nekifutásra jól hangzanak, ám nem mindenki lesz elragadtatva mindettől. A streamerek biztosan nem, ugyanis mostantól minden játékuk egy fokkal kompetitívebb lesz, így pedig nehéz lesz 10-20 killes meccsekkel elkápráztatni a nézőket.
Destiny - Bungie
Wish tweetjében egyébként utalt egy játékra, amiben szintén ilyen jellegű titkos matchmaking update történt, ez pedig a Destiny volt. A Bungie lövöldéje egy pillanat alatt kompetitívebb lett, valamint a hirtelen ugrástól a szerverek is elkezdték megadni magukat így már-már játszhatatlanul laggolt néha a játék. A CLG játékosa egyértelműen arra utalt, hogy amikor utoljára tapasztalt ilyen titkos frissítést a közösség bevonása, vagy informálása nélkül, akkor az rövidtávon a játék vesztét eredményezte.
Bízzunk abban, hogy ha tényleg megtörtént a matchmaking update, akkor a Fortnite közösség könnyebben fog ezúttal alkalmazkodni az új helyzethez, mint korábban a Destiny-é tette.
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Legkorábban március 19-én, legkésőbb a hónap végén érkezik a Ranked Reset

Hivatalos: Néhány napon belül megérkezik a Ranked Reset az érintett szerverekre!

"A hír igaz, a Na'Vi készen áll a cserére. Boombl4 az első, de nem az egyetlen jelölt"

Úgy tűnik nem csak s1mple elégedetlen a Na'Vi felállásával, még a Major előtt cserélhetnek.

LOLbox-image

Aatrox uralja a kompetitív érát - Kiderültek a topligák legfoglalkoztatottabb karakterei

Egyértelművé vált, hogy mely karakterek számítanak jelenleg a legerősebbnek.

Iniesta az eheti Team of the Week élén - Ezúttal is bőven felejthető a keret

Nem sikerült maradandót alkotnia a 40. hétfordulóra az EA Sports-nak.

×