Gaming
100 millió dollárt kapott a Destiny fejlesztője új játékok készítésére
mattmadzz - Imatthewpeel - 5 hónapja
Címkék: Gaming Update Info destiny netease activision bungie 100 millió dollár Destiny 2: Forsaken IP
100 millió dollárt kapott a Destiny fejlesztője új játékok készítésére
A Bungie már jó ideje dolgozik egy Destiny-hez nem kötődő játékon, melyet nemrégen hivatalosan is bejelentettek, együtt a NetEase 100 millió dolláros támogatásával.
Örömmel jelentjük be, hogy a partnerek lettünk a NetEase-el, hogy új irányokba tehessünk felfedezéseket. A szakértelmükkel lehetőséget biztosítanak arra, hogy új, izgalmas világokat építsünk, és meghívjuk a régi és új játékosainkat is. Segíteni fognak abban is, hogy különálló csapatokat hozzunk létre a Bungien belül, így könnyebben hozhatjuk a világra az álmainkat.
-írja a Bungie hivatalos blogja. Annak ellenére, hogy a hivatalos bejelentésben nem konkretizálták a támogatás összegét, a Wall Street Journal-nak elárulták, a NetEase 100 millió dollárral támogatta meg a Bungiet. A csapat továbbá megnyugtatta a Destiny játékosait, hogy ez a bejelentés nem lesz hatással az ő játékukra. A fejlesztők a következő években is ugyan úgy támogatni fogja a játékot, hiszen a Destiny nem fog háttérbe szorulni a NetEase feltűnése miatt.

A Bungie továbbá azt is bejelentette, elválnak az Activision-től:

Élvezetes 8 éven vagyunk túl, szeretnénk megköszönni az Activisonnek a támogatásukat a Destiny játékokkal kapcsolatban
Az egyik legnagyobb feszültséget a Bungie számára az jelentette, hogy egy előre bejelentett menetrend szerint, minden ősszel meg kellett jelennie egy kiegészítőnek, vagy játéknak. Ezt az Activision várta el a fejlesztő csapattól. A Destiny kiadási jogai is a fejlesztőkhöz vándorolnak az elválás után. Az utolsó csepp valószínűleg az lehetett, hogy a Destiny 2: Forsaken megbukott az Activision előtt, nem érte el az elvárt eladásokat. Az sem számított, hogy a játékosok szeretik a kiegészítőt. A NetEase Kína egyik legnagyobb játékkiadó vállalata, ők jelentetik meg például a Blizzard legtöbb játékát és a Minecraft is az ő nevükhöz fűződik keleten. Korábban viszont nem volt ekkora megmozdulások nyugat felé. Örülünk, hogy a Destiny most már a Bungie irányítása alatt fejlődhet tovább? Szerintünk mindenképp pozitív eredménye lesz, és nagyon várjuk a Bungie új IP-jét is! Ezt olvastad már? https://gamer.hu/2019/01/08/hol-van-mar-a-regi-jo-crt-megerkeztek-a-jovo-gamer-monitorai/
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×