Akciók
Akciófigyelő: Ezúttal 3 játékot is behúzhatunk teljesen ingyen!
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 5 hónapja
Címkék: Info steam játék akciófigyelő ingyen játék ingyen játékok steames játék
Akciófigyelő: Ezúttal 3 játékot is behúzhatunk teljesen ingyen!
Elkezdődött az áruházak harca. Ezúttal az Epic, a Humble Bundle és a Steam is ingyen játékkal kínálkozik, amelyeket kár lenne kihagynunk, hiszen remek játékokról beszélünk.

Blast Zone! Tournament

16,79 € helyett ingyenes A Blast Zone! Tournament leginkább a Dyna Blasterhez hasonlítható, ám jelentősen továbbgondolták a produktumot, egyenesen esport címnek tervezték a készítők ezt a játékot. "Battle royale" módban kell megküzdenünk a többiekkel, ami 32 játékost jelent egyidejűleg, mindezt 500 pályán, szóval a változatosság garantált. https://www.youtube.com/watch?v=JGubVCO6DUo Továbbá kapott egyjátékos módot is a Blast Zone, szóval ezzel is el lehet lenni jó ideig, ugyanis 240 szinten keresztül élvezhetjük a játék varázsát. Innen tudjátok letölteni (Steames)

A Story About My Uncle

https://www.youtube.com/watch?v=Js0prg3r2Qk 12,99 € helyett ingyenes  Az A Story About My Uncle-ben elveszett bácsikánk után kutatunk egy különös világban, legfőbb eszközünk a kivethető horgunk. A játék során gyönyörű tájakat járhatunk be, megfordulunk jégbarlangokban, elveszett civilizációk földjén és más misztikus helyszíneken. Ezt a Humble Bundle oldaláról tudjuk beszerezni, amely Steames kulcsot ad. Innen tudjátok behúzni (Steames) Ha esetleg nem menne az aktiválás, akkor keressétek a korábbi útmutatónkat.

What Remains of Edith Finch

https://www.youtube.com/watch?v=S0kKF5f8nS0 19, 99 € helyett ingyenes  A What Remains of Edith Finch 2017-ben jelent meg, a Giant Sparrow fejlesztett és az Annapurna Interactive adta  ki. A kalandjáték egy elátkozottnak vélt család három generációjának történetét mutatja be egyik tagjának szemszögén keresztül. Az Epic Store-on keresztül tudjuk beszerezni, ez viszont nem Steames, hanem a konkurens Epic Launcherre lesz szükségünk, ha ki szeretnénk próbálni ezt a remek játékot. A játékot itt találjátok
Jó játékot kívánunk mindenkinek! 
Ajánljuk még
×