Gaming
Nem kapsz trade tokeneket a frissítés óta? Nem nálad van a hiba, megváltozott a rendszer!
blueblood - Acsdomonkos93 - 5 hónapja
Címkék: Egyéb Gaming Info Clash Royale Supercell trade tokenek januári frissítés
Nem kapsz trade tokeneket a frissítés óta? Nem nálad van a hiba, megváltozott a rendszer!
Hétfőn életbe lépett a januári frissítés, mely kapcsán pár napja megosztottunk veletek néhány decket, ahova az átdolgozott Heal jó lehet. https://gamer.hu/2019/01/09/clash-royale-tippek-trukkok-heal-januari-frissites-gamer/ Nem csak balansz változásokat hozott a patch, újdonsült rendszer lépett életbe a trade tokeneket illetően. Redditen válaszolt a Supercell, melyet IDE kattintva elolvashattok - mi persze kiemeljük a lényeget. A frissítés előtt a token drop esélye 10% volt, ehhez hozzájött, hogy 15 waronként garantáltan kaptunk egyet. Elméletileg kaphattál zsinórban 15-öt, vagy csak egyet.
Képtalálat a következőre: „trade token clash royale” forrás: gamepur
Ez megváltozott: nincs több randomitás a dologban, hanem ciklusosan működik. Nyolcas ciklusokban számolja a játék: ötször kapunk goldot, kétszer tokent és egyszer gemet.
Nincs semmi sorrendiség ebben, ezt fontos megjegyezni!
Képtalálat a következőre: „war bounty clash royale” forrás: Shadow Gamer_YT
Hozzáteszik, hogy a leghosszabb token-mentes sorozat 12 (1 gem, 5 gold, 1 gem, 5 gold), de ez azt jelenti, hogy előtte 2 tokent kaptál, utána meg szintén ennyit kapsz. Összességében jó változtatás volt a fejlesztők részéről, semelyik játékban sem szereti a közösség nagyobbik része, ha a szerencse dönt bármiről.
Köszönjük Supercell!
Ajánljuk még
×