FIFA
Megérkezett a TOTY 12. játékosa! Őt szavazta meg a FIFA-közösség
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 5 hónapja
Címkék: Fifa Update FUT team of the year
Megérkezett a TOTY 12. játékosa! Őt szavazta meg a FIFA-közösség
Ez a mostani hét a Team of the Year jegyében telt el a FIFA 19 háza táján, az EA Sports ugyanis hétfőn jelentette be, hogy ki az a 11 játékos, akik 2018-as teljesítményük alapján kiérdemelték a kitüntetést a fejlesztők, illetve a média és a FIFA-közösség kiemelt szereplői részéről. Íme az év csapata, ha valaki esetleg korábban lemaradt volna. De Gea - Marcelo, Sergio Ramos, van Dijk, Varane - De Bruyne, Kanté, Modric - Ronaldo, Messi, Mbappé
Kép: EA Sports
Első körben 24-24 óra erejéig voltak elérhetőek az egyes csapatrészek a csomagokban: először a támadók, majd a középpályások, végezetül pedig a védők és a kapus. A hét második felében pedig már bármelyikükre rá lehet bukkanni egy kis szerencsével:
egészen hétfő este 19 óráig mind a 11 Team of the Year kártya megtalálható a FIFA 19 Ultimate Team pakkokban.
A Team of the Yearrel kapcsolatos meglepetések ezzel azonban még nem érnek véget, a napokban ugyanis a közösségnek megadták a lehetőséget arra, hogy kiválasszanak egy tizenkettedik játékost, aki szintén TOTY kártyát kap majd. Az alábbi focistákra lehetett szavazni:
  • Mohamed Salah
  • Neymar Jr.
  • Antoine Griezmann
  • Eden Hazard
  • Paul Pogba
Kép: EA Sports
A legtöbb voksot végül Neymar Jr. gyűjtötte be, így ő lett a Team of the Year 12. játékosa. Az ő felturbózott kártyáját az alábbi képen láthatjátok - ezt péntek estétől kezdően szintén hétfő 19 óráig lehet majd megtalálni a pakkokban.
Kép: EA Sports
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×