PUBG
Pénteki égetős: Akkorát kapott, hogy még a székből is kiesett
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 5 hónapja
Címkék: PUBG post-format-video Újdonság gamer streamer megborult kiesett székből szék
Pénteki égetős: Akkorát kapott, hogy még a székből is kiesett
Az idei CES-en volt izgalom bőven, hiszen mindkét nagy gyártó bemutatta a legújabb kártyáját. Hosszú idő után az AMD végre új felsőkategóriás videókártyával lepte meg a közönséget. A PC World készített egy interjút az Nvidia CEO-jával, Jensen Huanggal, aki elárulta, hogy számára csalódás a Radeon VII. Természetesen az újságírók nem hagyták ennyiben, megkérdezték, hogy mégis miért:
"A teljesítménye hihetetlenül gyenge és semmi újat nem hozott. Nincs benne ray tracing, nincs AI. A 7 nm-rel és a HBM memóriákkal is alig éri el az RTX 2080 szintjét. Ha pedig bekapcsoljuk a DLSS-t is, szétzúzzuk."
Huang az interjú közben nevetett egy jót, majd elárulta, hogy szereti a versenyt, de ez a kártya egyszerűen "csalódás". A DLSS egyébként tényleg hatásosnak bizonyult, olyan 25-30%-os teljesítménytöbbletet ad bizonyos játékokban. A probléma csupán az, hogy alig van játék, ami támogatná jelenleg. A ray tracinggel pedig szintén kiforratlan, kevés a támogatott játék, emellett óriási teljesítményt emészt fel. Az AMD CEO-ját, Lisa Sut is megkérdezték, hogy mit gondol Huang megjegyzéséről, aki csupán annyit válaszolt:
"Mit is mondhatnék? Nagyon izgatottak vagyunk a Radeon VII-t illetően, azt megemlíteném,hogy ő nem is látta még"

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/01/10/gepepites-luxus-kivitelben-ezt-tudja-egy-2-millas-gamer-pc-itthon-es-kulfoldon/
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×