PUBG
Itt az ideje leváltani a battle royale-t?! - Shroud már temeti a műfajt
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 5 hónapja
Címkék: PUBG Gaming shroud Info fortnite PC battle royale br dr disrespect műfaj
Itt az ideje leváltani a battle royale-t?! - Shroud már temeti a műfajt
A battle royale hype már-már csillapodni látszik lassan, de biztosan. Ez persze nem azt jelenti, hogy halott és már nem szórakoztató a műfaj, hanem csupán arról van szó, hogy a kezdeti nagy lelkesedés elmúlt és már nem akkora újdonság, mint annak idején volt. Az ingyenességének köszönhetően viszont a Fortnite még mindig egész jól tartja magát, de a PUBG sem szégyenkezhet, hiszen mindig a Steam legnépszerűbb játéka. A népszerű streamer viszont úgy látja, hogy valami most már átvehetné a helyét.
"Úgy gondolom, hogy egy kicsit már késő csatlakozni a [battle royale] hype-hoz. Ettől függetlenül még mindig egy remek műfaj, de valami újra lenne szükség!"
Sokakat meglepett, hogy shroud nem a battle royale-okban látja a jövőt, hiszen a játékos rendkívül jól teljesít gyakorlatilag minden játékban, ami ehhez a stílushoz kapcsolódik. Persze amiben lőni kell, abban shroud nem fog csalódást okozni soha, ez szinte garantált, ám egy új műfajban látja a játékok jövőjét:
"Itt az ideje, hogy egy új műfaj átvegye a vezetést.... Úgy érzem, hogy egy másik műfaj jobb lehet. Azt nem tudom, hogy mi lesz még ez..."
Dr.DisRespect viszont nem teljesen értett vele egyet, szerinte rengeteg potenciál van még a battle royale-ban, ám azt ő is elismerte, hogy valami teljes megújulásra lenne szüksége a műfajnak, ahhoz hogy a későbbiek során is sikeres maradhasson. Azt pedig, hogy mi lesz az elkövetkezendőkben, meglátjuk hamarosan, hiszen a PUBG vagy a Fortnite térhódítására sem számított senki annak idején. Ti mit gondoltok, tényleg unalmas már a battle royale stílus?
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×