PUBG
5+1 indok ami miatt még mindig a PUBG a legjobb Battle Royale játék, a közösség szerint
5+1 indok ami miatt még mindig a PUBG a legjobb Battle Royale játék, a közösség szerint
A PUBG, Fortnite, Blackout hármast gyakran hasonlítgatják össze a játékosok, akik mindet kipróbálták már. Hiszen ha valaki beleszeret például a Fortnite-ba, de a többit sosem próbálta, nem tud valós véleményt alkotni a kérdésben.
Azok a játékosok viszont, akik mindbe belekóstoltak, még a hibák ellenére is a PUBG-t érzik a legjobbnak.
Hosszas komment cunamik formájában fejtették ki véleményüket a Redditen, mi összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, amit szinte mindenki kiemelt.

Ezek miatt tartják a PUBG-t a legjobb Battle Royale játéknak

1. A fegyveres harc, úgy ahogy van tarol. Akik próbálták mindhárom nagy BR játékot, megegyeznek benne, hogy itt a legjobb a harc. Kiegyensúlyozottak a fegyverek, igazából bármelyikkel lehet meccset nyerni, ha megtanuljuk használni őket. A Többi játékban akad egy pár irreálisan erős fegyver, amit ha begyűjtünk, ugrásszerűen megnőnek az esélyeink. De említhetnénk még a recoil rendszer nehézségét, ami ugyan nagy kihívás a PUBG-ben, de ha megtanultuk, sokkal élvezetesebb a többi játéknál. Ezekben ha van is recoil, minden fegyvernél ugyanolyan, semmi nehézség nincs benne, egy idő után nincs kihívás benne. 2. Sokkal nagyobb élmény a győzelem. Pont a fent említett fegyveres harc különbségeiből fakad, hogy a csirkevacsit jóval nehezebb összehozni, mint mondjuk a Victory Royale-t. Éppen ezért ha összejön, nagyobb elégedettséggel tölti el a játékosokat, ezáltal a játékélmény is hatványozottan emelkedik a PUBG meccsek során. 3. Sokkal taktikusabb a többinél. A helyes pozíció felvétele mindenki szerint itt a leghasznosabb. A Fortnite-ban ha nem elég jó a pozíciód, maximum építesz magadnak új fedezéket, vagy arrébb ugrasz a téged segítő tárgyakkal. A PUBG-ben azonban egy jó pozi aranyat és győzelmet érhet. Akár azért, mert fűben lapulsz, akár azért, mert jó szöget tartasz le a végjátékban. 4. Sokkal reálisabb a többinél. Természetesen hazugság lenne azt mondani, hogy a PUBG 100%-ig a valóságot hozza el a pályára, de a többieknél még így is sokkal előrébb jár. És itt most az olyan apróságokra gondolunk, mint például a súlyok cipelését számon tartó rendszer, a mozgás realitása, a fáradás, vagy a lövedékek fizikája. 5. Változatosabb a pályák felhozatala. Fortnite-ban ugye egyetlen pályát változtatgat az Epic, és a Blackoutban sem sokkal jobb a helyzet. PUBG-ben viszont már 4 mapon pöröghetnek a meccsek, és szinte mind a négy teljesen más. Nem csak textúrában, de méretben, taktikában és kialakításban is külön kell alkalmazkodni mindegyikhez. Ez pedig olyan változatosságot hoz a játékba, amivel a többi cím nem nagyon tud versenyezni. +1 Sok fontos dologban elszórakozza esélyét a többi játék. Nem akarunk belemenni a másik játék hibáira való mutogatásba, ez a +1 rész nem arról szól. Hanem arról, hogy a többi játékban rendre kihagynak valami igazán fontosat, vagy túltolnak valamit a fejlesztők. A PUBG viszont az arany középúton táncol. A fontos dolgok benne vannak, de semmi felesleges körítés. Nézzünk is két példát, a Fortnite-ból például kimaradt a belső nézetes játék. Sok FPS játékos ezért ha ki is próbálja, nem képes megbarátkozni vele. A túltolásra pedig jó példa a Blackout, ahol túl sok a kütyü.
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Mégis mehet DeadFox a Majorre? Világi trükközés következhet a HR-nél

Valami furfangosat fog csinálni a csapat, mivel semmilyen kvalin nem indultak eddig.

Csapd ki a vénád! - Code Vein bétateszt

Megnéztük mire képes az "Anime Dark Souls".

A PUBG stúdió igazgatója elárulta, hogy jelenleg min dolgoznak a fejlesztők

Az utóbbi időben nem túl kommunikatív a PUBG Corp.

R6box-image

Mától ismét ingyenes pár napig az R6: akciók, leárazások - Íme a részletek!

Pár napig ismét mindenki számára elérhető az R6.

×