PUBG
A PUBG Corp. megerősítette: Nyugalom, jön a taktikai pajzs!
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG Info Pajzs pubg pajzs
A PUBG Corp. megerősítette: Nyugalom, jön a taktikai pajzs!
Emlékeztek még a páncélozott védőpajzsra, amit már lassan 1 éve mutattak be egy videóban? Azóta az adatbányászok is megtalálták a pajzsot a játékban, ám idővel szépen lassan más került a középpontba, hiszen azóta annyi probléma és annyi újdonság érkezett, hogy egyszerűen elfelejtődött a pajzs, pedig 2018-ra ígérték korábban. https://gamer.hu/2018/11/25/pubg-pajzs-ujdonsag-video-shield-gamer-hir/ Ennek most vége, ugyanis WackyJacky rákérdezett, a PUBG Corp. közösségi menedzsere, RoboDanjal pedig válaszolt is a kérdésére:
"Héj WJ! Noha eredetileg 2018-ra akartok kihozni a pajzsot, biztosítani akartuk, hogy teljesen balanszolva érkezzen meg a játékba. Időközben viszont változtak a prioritásaink és az optimalizációt és a stabilitást javítottuk, ennek ellenére teljes mértékben szándékozunk elhozni a pajzsot is a játékba."
https://twitter.com/RoboDanjal/status/1087381422074200065?s=19 A pajzs tehát nem felejtődött el annak ellenére, hogy meg sem említették jó ideje. Az biztos, hogy a játékmenetre nagy hatással lehet, de rengeteg dolog függ attól, hogy milyen módon hozzák be. Ha nem lesz túlzottan OP, akkor valószínűleg nem fog túl sok vizet zavarni, de azért meg kell hagyni, hogy a nyílt terepen való áthaladáskor elég jól jöhet majd.

Íme a hivatalos videó a pajzsról:

https://gamer.hu/2018/06/11/bekemenyit-pubg-corp-havas-palya-uj-targy-es-meg-sok-mas-minden-info-az-e3-videobol/
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

PUBG Mítoszok - Tényleg minden esetben érdemes felrakni a másodlagos sightot?

A mítoszok, amelyek szájhagyomány útján terjednek.

Kostas Manolas (88) UCL Moments - SBC tippek

Tegnap este jelent meg Manolas gólját felelevenítő SBC a FIFA 19-ben. Itt van néhány tipp a konzolos játékosoknak!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO