Egyéb
Ez nem vicc! Esportot csinálnak a Farming Simulatorból, 80 milliós versennyel indítanak
Ez nem vicc! Esportot csinálnak a Farming Simulatorból, 80 milliós versennyel indítanak
Aki jártas a témában (mert biztos vannak olyanok), az tudja, hogy a Farming Simulatorban már voltak próbálkozások arra, hogy versenyszerű módja is legyen a játéknak. Ez többé kevésbé sikerült is, hisz volt már egy Farming Simulator liga, melyben bálapakolásban mérkőzhettek meg az ellenfelek.
Nehéz elképzelni? Elhisszük.
Itt egy szemléltető videó, tényleg érdemes belenézni!

Ez azonban már csak a múlt, a fejlesztők ígérete szerint. Azon kívül, hogy természetesen váltanak a Farming Simulator 19-re, a bála rakodást valamilyen 3v3-as "kompetitív" mód váltja fel. Kíváncsian várjuk mi sül ebből majd ki. A GIANTS Software semmit nem bíz a véletlenre, nem kisebb cégekkel léptek partnerségbe, mint az Intel, Logitech G, Noblechairs és a Nitrado, hogy a lehető legjobb élményt hozzák el a játékosoknak, és a nézőknek egyaránt.
"A kompetitív földművelés, valami olyasmi, amit a játékosok már évek óta csinálnak, de még sosem tehették ezt igazi esporthoz méltó körülmények között. Rengeteg esport őrült van a cégnél, akik már alig várják, hogy megmutassák a világnak, a földművelés lehet kompetitív és szórakoztató egyszerre." - így vélekedik a fejlesztő csapat első embere, aki nem mellesleg az esport osztály vezetője is.
A liga 10 tournamentet foglal majd magába Európa területén. A szezon végén a legjobb csapatok küzdhetnek majd meg a Farming Simulator bajnoki címért, ahol a 250 000 dolláros liga első helye  100,000 eurót vihet haza! Ez fortintra átszámolva 80 milliós összdíjazást jelent, ebből 32 millió az első helyezetteké. Ennél érdekesebb koncepciót aligha tudnánk kipróbálni, úgyhogy izgatottan várjuk, hogy hogyan fog kinézni mindez a gyakorlatban! Ti szerintetek van ennek jövője? Esetleg érdekeltek vagytok a témában? Osszátok meg velünk kommentben a véleményeteket!

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/01/23/itt-a-top-20-legjobban-fogyo-jatek-2018-bol/ Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

FaZe Cloak kiborult az Epic-re – Mégis mi alapján időzítik a frissítéseket?!

A FaZe játékosa ezúttal nem húzta sokáig, nem érti az Epic Games döntéseit.

Egy újabb Facebook botrány robbant ki

A Facebook nincs a toppon mostanában.

LOLbox-image

Könnyít a Riot Games a Zed nerfen - Nem a jelenlegi PBE verzió érkezik majd a 9.8-ban

Sok kicsi sokra megy, szokták mondani. Ezúttal tényleg csak egy kicsit módosít a kiadó, ám ennek igazán örülhetnek a Zed játékosok.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO