PUBG
Napi WTF: Shroudnak már lőnie sem kell, saját streamsniper hadseregét küldi az ellenfeleire
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG post-format-video Fun shroud shroud hadsereg shroud army
Napi WTF: Shroudnak már lőnie sem kell, saját streamsniper hadseregét küldi az ellenfeleire
Az "r_flushlod" az utóbbi idők egyik leghasznosabb console parancsának bizonyult. Ezzel az egyetlen sorral azonnali 5-10 FPS-re tehettünk szert és a szerveren való látási viszonyok is rengeteget javultak. Az ingyenes, plusz FPS-t mindenki szereti, a parancs gyorsan népszerű lett a CS:GO játékosok körében. Semmi trükk nincs a dologban, a parancs egyszerűen újratölti a játékban található modelleket. Vagyis az összes 3D alakzatot kiadó pontot, vonalat és szöget, amiből a látvány felépül. Az "r_flushlod" egyszerűen újra betölt minden egyes modellt. Spammelni azonban nem lehetett, ha egynél többször írtuk be, a játék egyszerűen kidobott minket.
A console parancs azonban annyira népszerű lett, hogy szó szerint megborította a szervereket.
A végén már annyian írogatták, hogy első próbálkozásra is kivágott a szerver, a Valve tehát közbelépett, és csírájában fojtotta e la dolgot. Betiltották az "r_flushlod" parancsot. Mostantól csak "sv_cheats 1" üzemmódban elérhető, játék közben sajnos már nem. Vagyis nincs több 10 másodperc alatti élesítés és ingyen FPS növelés.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO