Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Gaming
Mr Beast nyilatkozott a szétvert gép ügyében
Mr Beast nyilatkozott a szétvert gép ügyében
Korábban írtunk arról a fiatal streamer srácról, aki szétverte a saját számítógépét. Az eset miatt sokan szidták az anyát, aki meg is szólalt az esetben, egyből direkte Mr Beastnek válaszolt. Elárulta, hogy nem volt megrendezett a dolog és most neki kell kifizetnie a károkat.
"Épp olyan hülyeség, mint aminek látszik. A fiam és a barátai azt hitték, hogy ez az a srác, akit követnek, de nem ő volt. Most elcsesztük a PC-jét és anyucinak kell megoldani a szituációt. Ennyi! Nem kellenek a "mindent a videóért csináltak" és hasonló nagyszerű kommentek.
https://twitter.com/wifee88/status/1090770833193213952?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1090770833193213952&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fentertainment%2Fmr-beast-explains-why-he-wont-replace-young-streamers-destroyed-pc-322804 A népszerű botrányhős, KEEMSTAR fel is kereste Mr Beastet az eset kapcsán, aki  ugyebár tudott a történtekről. Ennek ellenére nem fűzött túl sok kommentárt az ügyhöz, pedig mindenki tőle várta, hogy megsegítse a családot.
"Rosszul érzem magam az eset miatt, de ennek ellenére nem akarok egy másik gépet venni, mert csak egy új trend kezdődne ezzel, hogy az emberek eltörik a dolgaikat és reménykednek benne, hogy majd én helyrehozom a dolgokat"
Mr Beast elmondása szerint ez az eset nem történt volna meg, ha a twitch elismerte volna a munkásságát és kapott volna egy "megerősítve" plecsnit, amiből tudnák, hogy ő az eredeti Mr Beast. Külön kiemelte azt is, hogy több száz millió megtekintése van azokon a videókon, ahol a Twich platformon keresztül adakozik

Ez történt korábban

https://gamer.hu/2019/01/30/az-ev-atverese-azt-hitte-uj-gepet-kap-ezert-szetverte-a-sajatjat/
×