Egyéb
Egy kutya lett a twitch új sztárja, aki nem hagyja a COD-ozni a gazdáját
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: post-format-video Gaming Fun twitch call of duty cod blackout copper kutya twitch sztár sztár kutya sztár
Egy kutya lett a twitch új sztárja, aki nem hagyja a COD-ozni a gazdáját
Sokaknak fogalmuk sincs, hogy milyen meghatározó pillanatokat élhettek át. Magyar idő szerint ma hajnalban kétszer is lehetett egy titokzatos hangot hallani a Battle Royale szigeten. Először csak egy mikrofon próbát, majd pedig később be is mutatkozott a hang. Nem volt más, mint Marshmello, a világ egyik leghíresebb elektronikus zenei előadója (EDM). Nos, akik ismerik a furcsa fehér vödröt a fején viselő előadó munkásságát, azok tudják, hogy ilyen még sosem történt, ugyanis Marshmello eddig még SOHA sem beszélt, vagy adott ki hangot a publikum előtt. Interjúiban is mások beszéltek helyette, valamint saját Youtube videó is narrálva vannak. Most viszont, nemcsak hogy koncertet ad játékon belül a Fortnite közösségnek, de még beszélt is hozzájuk! Aki lemaradt volna róla, itt egy példa az esetre:   Sokan természetesen kamunak minősítették az esetet, egészen addig, amíg a jelenséget a hivatalos Marshmello Twitter fiók ki nem posztolta. Egy nem hivatalos eseményt biztosan nem reklámozna Marshmello, főleg nem akkor, ha az egyébként a "szótlansági szériájának" tesz keresztbe. Úgy tűnik tehát, hogy tényleg az előadó hangját hallhattuk, innentől pedig folytatódhat a spekuláció, mégis kit rejthet a titokzatos maszk!  

Viszont az eset után meg kellett menteni a szervereket!

Mindenkit felcsigázott Marshmello hangja, természetesen ez alól nem voltak kivételek a leakerek/hackerek sem. Az egyik közülük BattleDash volt, aki úgy döntött, utána néz, hogy mégis hogyan érte az Epic, hogy Marshmello a játékosokhoz beszélhessen. Meg is találta a jelenség forrását és a fejébe vette, hogy a saját hangját is a játékba rakja.   Több sem kellett, az Epic Games fülébe jutott az eset és vészhelyzeti üzemmódba kapcsolt a kiadó. Az összes szervert lelőtték, hogy megakadályozzák annak lehetőségét, hogy valaki kedvére magyarázzon az "égből" a játékosoknak.   BattleDash az eset után még büszke is volt magára, ami rendesen kivívta a közösség ellenszenvét. Szerencsére még idő előtt sikerült megmentenie a helyzetet az Epic Games-nek, a szerverek pedig azóta már újra élnek.  

Íme minden infó a Marshmello x Fortnite eseményről:

https://gamer.hu/2019/02/01/hivatalos-marshmello-az-item-shopban-minden-amit-a-marshmello-x-fortnite-esemenyrol-tudni-erdemes-fortnite-cikk/
Olvastad már ezeket a cikkeket?
R6box-image

Erről is lehullt a lepel: egy korábbi Ubisoftos elárulta, hogy mi a baj a hitreggel

Semmi gond nincs vele, a játékosok mentalitásával annál inkább.

Jó látni, hogy vérzik a Steam!

Először azt hihettük, hogy komolytalankodik egy kört az Epic, ők azonban nem viccelnek, tényleg meg akarják szüntetni a Steam egyeduralmát!

Hamarosan visszavonhatjuk az Item Shop vásárlásaink Refund Token nélkül is!

Ugyan más esetben ez az "alapfelszereltség" része, de végül is jobb később, mint soha!

FIFA 19 Carniball Gomez 90 SBC tippek

A Carniball okán zseniális lapokat húzhatunk be pakkokból, de SBC-ből sincs hiány. Itt vannak a mi csapataink Gomez 90-es lapjához!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO