PUBG
Hamarosan botokkal és javítókészletekkel bővül a PUBG!
arpad-kondor - Arpi - 3 hónapja
Címkék: PUBG Info bot leak Datamine adatbányászat repair kit
Hamarosan botokkal és javítókészletekkel bővül a PUBG!
Az adatbányászok természetesen a csütörtöki, 25. PUBG frissítés után egyből ráugrottak a fájlok átnézésére és ezúttal is több érdekes dolgot találtak. A skinek mellett utalást kaptunk az érkező repair kitekre, illetve a közeljövőben akár még botokkal is bővülhet a játék. https://gamer.hu/2018/12/10/pubg-kifelejtettek-az-update-repair-kit-bizon-ghillie-suit/

Repair kit

A javítókészletek nyomára nem először bukkannak az adatbányászok, ám ezúttal a játék fordításával foglalkozó weboldalra is felkerültek ezzel kapcsolatos kifejezések. A stringek alapján a következő dolgokat javíthatjuk majd:
  • Járművek
  • Sisak
  • Vest/Armor
Aranyat érhet majd egy-egy ilyen tárgy, hiszen a jelentősen leharcolt páncélzatunkat/járművünket pár kattintással újjá varázsolhatjuk.

Botok és skinek

A játékfájlokban AI/botok nyomát is megtalálták már, egyelőre csak Sanhokkal kapcsolatosan. A kérdés az, hogy egy esetleges gyakorlómódba szánják-e majd ezeket vagy a 100 fős lobby-kat akarják teljesen megtölteni botokkal. A felhasználók többsége valószínűleg az elsőnek örülne jobban. Ezen kívül még pár Horizon Zero Dawn ihletésű skin is érkezhet, ám könnyen lehet, hogy csak PS4 platformra.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×