CSGO
Ezért éri meg bukott pisztolykör után is rávenni: 5 golyós scout ACE
Ezért éri meg bukott pisztolykör után is rávenni: 5 golyós scout ACE
A CS:GO-ból egyelőre hiányoznak a más játékokban egyedire állítható célkeresztek, de lehet soha az életbe nem kapjuk meg őket. Meghatározott eszköztárból állítgathatunk csupán, és maximum bindekkel váltogathatjuk meccs közben a célkeresztet.
Létezik azonban egy trükk, mellyel az általunk használt célkeresztet az egyik fegyverünkre lekicsinyíthetjük.
A "cl_crosshairgap_useweaponvalue 1" parancs ugyanis lényegében egy dinamikus célkeresztet kreál, az éppen aktuálisan kézben tartott fegyverre.
A videón is látszik, bekapcsoláskor az M4 célkeresztjét összébb húzza, míg a pisztolyon és a késen az eredeti méretet tartja. Amennyiben a "cl_crosshairgap_useweaponvalue 0" beállítást alkalmazzuk, minden fegyveren ugyanakkora célkeresztünk lesz. De ha akár a pisztolyon, akár az elsődleges fegyverünkön szeretnénk egy kicsit összébb húzni a célkerót, ezzel a paranccsal megtehetjük.
Fontos, hogy mindig a kézben tartott fegyverre lesz érvényes.
Tehát a parancs beírásakor az legyen a kezünkben, amire kisebb célkeresztet szeretnénk. Akinek viszont ez nem elég jó megoldás, annak marad a különböző célkeresztek bebindelése, és fegyverenkénti váltogatása meccs közben.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO