PUBG
Így égett szénné a FaZe profi játékosa egyetlen pillanat alatt
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG post-format-video Fun faze profi desync fuzzface
Így égett szénné a FaZe profi játékosa egyetlen pillanat alatt
A battle royale játékokból már Dunát lehet rekeszteni, az igazi nagy stúdiók viszont nem árasztották el a mezőnyt egyelőre. Korábban írtunk róla, hogy az EA és a Respawn közösen fejleszt egy új játékot, ami a mai napon fog elrajtolni. A legnépszerűbb streamereket már behívta a stúdió a hétvégén, így Dr. DisRespect, shroud, TSM_Daequan és CouRage is ott lesz, amikor bemutatják a játékot. https://twitter.com/shroud/status/1092222436735500288 Az szinte biztos, hogy nem véletlenül vannak ott a streamerek, de a stúdió semmit sem árult el még azzal kapcsolatban, hogy miben is fognak segédkezni. Remélhetőleg rommálövik egymást a kamerák előtt, abból biztosan jó műsor lesz. https://twitter.com/TSM_Daequan/status/1092235085040869377

A streamet pedig itt tudjátok majd élőben követni.

Egész pontosan helyi idő szerint délután 5-kor fog elindulni a stream és ekkor fogják bemutatni a játékot először a nagyközönség előtt.

Update:

A játékot este 9-kor fogják bemutatni

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/02/04/steam-figyelo-a-dota-2-leelozte-a-pubg-t-a-csgo-sosem-volt-meg-ilyen-jatszott/
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Új mini update érkezett: Javították a legidegesítőbb bugot!

A hotfix már meg is érkezett a játékba.

FIFA 19 Prime ICON Moments Seedorf SBC tippek

Seedorf korábbi lapjai is sűrűn megfordultak a profi, vagy tehetősebb játékosok csapataiban. Az új Moments lap azonban minden eddigit felülmúl.

Ilyen az igazi trash talk! Dr Disrespect egymás ellen uszította az Astralis játékosokat

A Turtle Beach-nek szánt reklámban a kommunikáció fontosságát emelték ki. Ezúttal a rossz kommunikáció fontosságát, és szigorúan csak poénból.

A PUBG Corp. tévedett - Feloldották Szab1s banját

A PUBG Corp. tévedett, de elég sokáig tartott, mire beismerték...

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO