PUBG
WackyJacky felhúzta magát a közösségen - Tiszta vizet próbált önteni a pohárba
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG Info skin akm wackyjacky wj battlestat
WackyJacky felhúzta magát a közösségen - Tiszta vizet próbált önteni a pohárba
Nemrég írtunk róla, hogy WackJacky a hivatalos PUBG twitter alatt újságolta el, hogy sikerült egy BattleStates AKM-et nyitnia, ami miatt rengeteg embernek lett unszimpatikus, hiszen nemrég még ő volt az, aki a nevetséges odds-ok ellen emelte fel a hangját. Ez nem csak nekünk, hanem a PUBG közösségnek is szemet szúrt, azóta is folyamatosan téma a streamer fordulata, ezért előbújt WackyJacky és elmesélje a saját történetét. Wacky elmagyarázta, hogy szerinte a 0,16%-os esési esély maga egy katasztrófa és ezért emelte fel a hangját. Neki, mint aki hivatásszerűen foglalkozik a játékkal, sokkal inkább izgatja a fantáziáját egy új egyedi skin, ezért is örült annyira annak a bizonyos AKM-nek. Ezen túl egy elég érdekes példával jött elő:
"A probléma az az, hogy a 14 éves Johnny, akinek nincs megengedve, hogy pénzt költsön a játékokra vagy a 36 éves Brian, aki nem akar pénzt költeni azért, hogy majd egyszer talán kap egy skint, amivel SOHA nem fog játszani. Na ez az a probléma, amire utalni akartam."
Ezen felül ő nem is igazából a PUBG Corp. posztjára válaszolt közvetlenül, hanem egy barátjáéra, a szintén népszerű Scooméra, aki 165 ládát vásárolt be a skin miatt. Ezzel szemben Wacky 20-ból kinyitotta, erre volt büszke állítása szerint, https://gamer.hu/2019/02/02/a-korabbi-sirasa-utan-wackyjacky-mar-uj-battlestates-akm-jevel-buszkelkedett/ Na de akkor egy kicsit tekintsünk vissza. Korábban Wacky még azt mondta, hogy "Egy játékos vagyok, nem csak egy pénztárca", illetve akárhogy csavarjuk a dolgot, az eredeti twitter poszt a PUBG Corp.-é volt. Ha tényleg nem akart volna hencegni, akkor nem írta volna a "ne kérdezzétek hány ládából nyitottam" mondatot, hanem szimplán el is küldhette volna privátban Scoomnak, ha tényleg ekkora cimborák. De így legalább elmondhatja, hogy megpróbálta...

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/02/03/mi-tortent-a-fegyverbotrany-kirobbanasa-ota-a-pubg-corp-ujbol-megszolalt/
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Az Nvidia végre lerántotta a leplet a GTX 1660 Ti-ról

Végre megtörtént a várva-várt bejelentés.

Ismét közbecsúszott egy komolyabb hiba - Késik az update

A frissítésre egyelőre még várnunk kell.

Ilyen az igazi trash talk! Dr Disrespect egymás ellen uszította az Astralis játékosokat

A Turtle Beach-nek szánt reklámban a kommunikáció fontosságát emelték ki. Ezúttal a rossz kommunikáció fontosságát, és szigorúan csak poénból.

Ha már merítenek, merítsenek rendesen! - 3 dolog, amit a Fortnite átvehetne az Apex-től

Már két alapmechanikát így is lemásolt az Epic, miért kéne megállni kettőnél...?

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO