Tech
A vártnál drágábban, de hazánkba is megérkezett az AMD Radeon VII
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: Info magyar amd radeon radeon vii amd radeon magyar boltok
A vártnál drágábban, de hazánkba is megérkezett az AMD Radeon VII
Korábban írtunk az AMD új csúcskategóriás kártyájáról, amit a vörösök az RTX 2080 ellen indítottak hadba. A limitált darabszám ellenére papíron ugyan olyan áron kínálják a Radeon VII-t is, mint az RTX 2080-at. Végre hazánkba is megérkeztek a kártyák, viszont ahogyan az lenni szokott, nem épp túl kellemes árfekvésben. A vásárt ez alkalommal is az Alza nyitotta meg, egyelőre csak innen tudunk mazsolázni.
Az első darabok / Forrás: Alza.hu
A kártyák ugyan azt a referenciahűtést kapták, az induló ár pedig 261 590 Ft, ennyiért kaphatjuk meg a Sapphire termékét. Az ASUS már 275 ezer forintot kér ugyan ezért, de szerencsére ehhez már csomagolták az AMD ajándékcsomagját is.
Az RTX 2080 kínálat alja / Forrás: argep.hu
Az RTX 2080-ak ezzel szemben már 230 ezer forinttól kaphatóak, ami laza 30 ezer forinttal kerül kevesebbe a Radeon VII-től. Mindezek mellett halkabbak és hűvösebbek is ezek a kártyák. Elég nehéz dolga lesz így az AMD-nek. Ezek persze csupán a kezdeti árak, amelyek a későbbiekben mérséklődhetnek. Emellett az AMD is csökkentheti az árakat, ha nagyon nem vinnék a kártyákat.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/02/09/a-valve-bemutatja-ime-2018-legjobb-steames-jatekai/
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO