Fortnite
Egy bug miatt haszontalanok konzolon a Stormwingek - Sokan menesztenék már a repülőket
aaron-igrici - Aaron Igrici - 2 hónapja
Címkék: Gameplay Info faze bug fortnite battle royale repülőgép játékhiba Stormwing Cizzorrz
Egy bug miatt haszontalanok konzolon a Stormwingek - Sokan menesztenék már a repülőket
A Fortnite: Battle Royale-ba érkezett a hetedik szezon során néhány olyan újítás, ami enyhén szólva sem vált közösség kedvenccé. Ilyen például az Infinity Blade, a játék első Mythic ritkaságú fegyvere, amit napokkal a megjelenése után ki kellett venni a játékból, ugyanis a játékosok folyamatosan fortyogtak miatta. Valamint a repülőket sem sikerült megkedvelnie a közösségnek, a Stormwingeket heteken keresztül nerfelte az Epic, hogy legalább egy kicsit le tudja csendesíteni a lázongó játékostömeget. Ami viszont újonnan lecsapta a biztosítékot a játékosoknál, az az, hogy a PC-s és a konzolos portja a játéknak jelen helyzetben különbözik. PC-n a Stormwingek a crosshair (célkereszt) közepe felé lőnek majdhogynem pixel pontossággal, míg konzolon a repülők ökörhugyozás szerűen, a szélrózsa minden irányába szórják az ólmot. Ezzel a hibával kevesen vannak tisztában, ugyanis kevesen játszanak több platformon is egyszerre. A konzol játékosoknak egyértelmű volt, hogy a gépek nem pontosak, a PC-s játékosoknak pedig nem tűnt fel, hogy a konzolosok nem képesek olyan pontossággal tüzelni, mint ők. Lehetséges, hogy a különbséget szintén ez okból nem vette észre időben az Epic Games sem. Íme egy példa videó a hibáról:  (Ha nem indulna el előnézetben a videó, kattints a Reddit poszt linkjére, hogy egyenesen a videóhoz kerülj!)  
PSA: The plane machine gun is SIGNIFICANTLY more accurate on PC than it is on console. This has been like this for weeks now. from r/FortNiteBR
Bőven van hát min dolgoznia az Epic Games-nek, s az új nagyágyú rivális, az Apex Legends megjelenése óta penge élen táncol a kiadó. A nyolcadik szezonnak hatalmasat kell durrannia, hogy újból visszanyerje a Battle Royale közösség hűségét a Fortnite, jelenleg ugyanis félelmetes sebességgel pártolnak el a játéktól még a legnagyobb profik is.  
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

@itscizzorz is not a fan of @fortnite 's planes ? ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #plane #fortnite #faze #fazeclan #cizzorz #battleroyale #br

Dexerto.com (@dexerto) által megosztott bejegyzés,

A FaZe igazolt streamere és játékosa, Cizzorz, éppen a repülőgépek miatt égett ki a játékból és gondolkozott el azon, hogy egy év folyamatos Fortnite-ozás után egy pihenőre lenne szüksége. Nem elég, hogy a Stormwingek félelmetesen erősek, de még a stream sniper közösség "munkáját" is segítik, ez pedig meglehetősen frusztráló a számára.
Február 28-án érkezik a nyolcadik szezon, kíváncsian várjuk, hogy mit kezd a játékkal és a repülőkkel az Epic Games!
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO