HS
Rotáció 2019: ezek a lapok búcsúznak hamarosan (10. rész – Neutral common)
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 2 hónapja
Címkék: Hearthstone Info standard mód rotáció
Rotáció 2019: ezek a lapok búcsúznak hamarosan (10. rész – Neutral common)
Az év első Hearthstone kiegészítőjének megjelenése idén is kiemelt jelentőséggel bír majd, tavasszal jön ugyanis a 2019-es rotáció, amikor a Journey to Un’Goro, a Knights of the Frozen Throne és a Kobolds & Catacombs lapkészlete (összesen 405 kártya) kikerül a Standard játékmódból. Mondani sem kell, ez óriási változást jelent – cikksorozatunkban összegyűjtöttük nektek az összes kirotáló lapot, és megnéztük, hogy milyen jövő vár a metára.

Neutral common

A 2017-es Neutral-csomag alapjában határozta meg a Hearthstone metát az elmúlt két évben, hiszen az olyan lapok, mint a Fire Fly, a Dire Mole, a Tar Creeper, a Fungalmancer vagy a Cobalt Scalebane nagyon könnyen beilleszthetőek bárhova, így folyamatosan ott voltak a legnépszerűbb kártyák között. Óriási űrt hagynak majd tehát maguk mögött ezek a lapok. A Fire Fly mellett más népszerű elementálok is akadnak a common lapok között, mint a Glacial Shard vagy a Fire Plume Phoenix. De univerzális minionként a Plated Beetle, az Acherus Veteran és a Bonemare (főleg a nerf előtt) is jó szolgálatot tettek jó néhány deckben. Az említetteken túl akadnak még olyan kártyák, amik egy-egy deckben vagy class-ban mentek szépet az elmúlt két évben. A Shroom Brewer a Warlock paklikban, a Rockpool Hunter a murloc deckekben, a Sleepy Dragon a Taunt Druidban, a Wax Elemental pedig a Quest Rogue-ban (illetve mostanában a Mecha'thun Warlockban) volt gyakori kellék. Bőven keletkeznek majd tehát üres helyek a paklikban a Neutral slotokon is - és ezek még csak a common lapok voltak... A cikksorozat következő részében a kirotáló Neutral rare lapokat vesszük majd szemügyre.

Korábbi részek: Druid | Hunter | Mage | Paladin | Priest | Rogue | Shaman | Warlock | Warrior

Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A közösség szerint lehúzós lett az Apex Legends Battle Pass, az EA kapzsiságát okolják

Amilyen jó ötletnek tűnt, végül akkora csalódás lett a Season 1 Battle Pass.

Hamarosan visszavonhatjuk az Item Shop vásárlásaink Refund Token nélkül is!

Ugyan más esetben ez az "alapfelszereltség" része, de végül is jobb később, mint soha!

Kardpárbajra fel! - Visszatért az Infinity Blade és szórakoztatóbb, mint valaha

Újból elérhető az Infinity Blade, ám ezúttal egy fokkal emészthetőbb kiadásban.

Shroud hazatért a kórházból - Stream közben mesélte el a baleset részleteit

Shroud ma már ismét feltűnt a Twitch-en és a baleset részleteiről is beszámolt.

A gaming a plazákba költözik: tovább robog az országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás

Következő állomásként Kaposvárra költözik a rendezvény, március végén és április első hetében a Kaposvár Pláza is megtelik gamerekkel.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO