R6
Újabb pofon a csalóknak: szinte teljesen értelmetlenné válik a boostolás a 4. szezontól
blueblood - Acsdomonkos93 - 2 hónapja
Címkék: Info rainbow six siege ubisoft csalás R6 MMR csalók ellen
Újabb pofon a csalóknak: szinte teljesen értelmetlenné válik a boostolás a 4. szezontól
Tegnapelőtt a Ubisoft hivatalos oldalán közölte az operátorok és az új pálya 1-1 nagyon apró részletét, tegnap a portrék kerültek ki - azonban egy dologgal még adósak vagyunk. https://gamer.hu/2019/02/09/rainbow-six-siege-szivargas-r6-ubisoft-gridlock-mozzie-ubisoft-uj-szezon-info-gamer/
Ez pedig nem más, mint a fejlesztők új módszere, amivel a csalók újabb pofont kapnak!
Fejlesztői blog keretein belül árulták el, hogy megváltozik az MMR rendszer, melynek lényege röviden a következő: Az idei év első szezonjától bekerül egy úgynevezett MMR Roll Back funkció. Ez arra lesz jó, hogy ha egy csalót tiltanak, akkor azt az MMR-t visszaállítják az összes játékosnak (függetlenül attól, hogy több, vagy kevesebb lett), amit azon a meccsen szerzett, ahol a cheater részt vett. A rendszer nem ad MMR-t az aktuális szezon maximális MMR-jén (amivel te rendelkezel) túl. [2019-02-09] Dev Blog: MMR Roll Back - Header Az MMR Roll Back funkció célja, hogy csökkentse a csalók hosszú távú hatását a szezonális rangsorban - ez tulajdonképpen egy további eszköz lesz az arzenálukban, de emellett is folytatják az egyéb tevékenységeiket. Ami meglepő, hogy az új szisztéma már a háttérben folyt az elmúlt szezonban - erről láthatunk egy adatot: Ezen a grafikonon lehet látni 30 perces lebontásban, hogy mennyi volt a legnagyobb mennyiségű MMR eltávolítása egy játékos esetében. Ezen kívül is próbálkoztak két másik módszerrel: egyik esetben csak a győztes csapat MMR-jét vették el, azonban nagyon kiegyensúlyozatlanul működött ez, ugyanis a vesztes oldalon elbukott MMR nem változott, ráadásul a Roll Back megtörténte után a győztesektől is elvette a játék. Ez eléggé felborította az MMR rendszert. Képtalálat a következőre: „rainbow six siege” Másik esetben limitált MMR resetben is gondolkoztak és összehasonlították a 7 napos visszaállítást a teljes szezonnal. Az eredmények túl véletlenszerűek voltak, nem lehetett eldönteni, hogy ténylegesen sikeresen visszaszorítaná-e a dolgot.
Az biztos, hogy innentől a boostolás értelmetlenné válik - nyilván azokat az eseteket kivéve, amikor nem bukik le a csaló.
Úgy tűnik tehát, hogy egy alaposan végiggondolt, kitesztelt rendszer élvezői voltunk és lehetünk is a jövőben: csak így tovább Ubisoft! Borító
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kérdezd TE a fejlesztőket: Interpoint

Március közepén jelenik meg a Interpoint, a Three Dots első játéka. Őket van alkalmunk most kérdezni a témában.

Éles a Matchmaking Update: kevesebb várakozási idő, egyenlőbb Quick Join elosztás

A fejlesztők saját elemzéseik és a játékosok visszajelzései alapján készítették el a legújabb frissítést.

Egy kínai játékos elmagyarázta, miért tőlük származik a legtöbb CS:GO, PUBG és Apex csaló

A rossz neveltetés, a torzított szociális környezet, és a játékbeli teljesítmény olcsó növelhetősége a legfőbb probléma.

Tiszta Half-Life feeling: kés helyett mostantól feszítővasat is választhatunk CS:GO-ban

Nem egyszerű skinre kell gondolni, válaszható opcióként kaptuk a feszítővasat.

LOLbox-image

Akali visszatérhet a következő ciklusban - Pofás buffokat kapott a PBE-n

Nincs nyugta Akalinak, újabb módosításokat eszközöltek rajta a PBE-n.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO