Egyéb
Újabb híres youtuber jött át a Twitch-re - A melleivel próbál hódítani
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: Gaming twitch Info youtube youtuber tana Tana Mongeau
Újabb híres youtuber jött át a Twitch-re - A melleivel próbál hódítani
Nem az első alakalom, hogy a népszerű youtuberek átjönnek a Twitch platformjára. Korábban Logan Paul és Casey Neistat is megpróbálkozott már vele, persze nem mindenkinek jött be a platform, de a népszerű hölgyeknek láthatóan könnyebb dolga van. Ezúttal a megosztó Tana Mongeau vette célpontba a Twitch-et, meg is kezdte az első adását, amit kapásból több százan követtek végig, ami igencsak jó eredménynek számít. Meg is jöttek az első feliratkozók, na meg a donate-ek, ami nem csoda, hiszen Mongeaunak közel 3,8 millió feliratkozója van a YouTube-on. Ettől függetlenül a Twitch közösségnek nem igazán tetszett, hogy a játékosplatformon megjelent a youtuber, mivel csak a kamera előtt ült és semmivel nem játszott, de még csak érdekesebb témáról sem hallhattuk beszélni. Nem csoda, hogy egyből beleálltak a közösségi platformon túl is. https://twitter.com/domundich/status/1094211227264450560 https://twitter.com/foxwounds/status/1094170993528979456 Tana elmondása szerint a brandje erősítése miatt jött a Twitch-re, nem törődik a kritikákkal egyelőre.
"Ez lesz az új valamim"
A népszerű youtuber számára a 2018-as év egy igazi áttörés volt, legalábbis ő maga ezt állítja. Ezen az éven tartotta a saját közösségtalálkozóját, ami a "TanaCon" névre hallgatott. Az esemény óriási kudarcba fulladt, ugyanis a kezdés előtt jelentették be, hogy nem lesz megtartva a rendezvény, így a rajongók több órán keresztül feleslegesen álltak a sorban a tűző napon. Az utazást, a szállodát pedig senki sem térítette meg számukra. https://www.instagram.com/p/BtomtKng6Br/ Tana maga is nagyban tesz azért, hogy megosztó legyen, hiszen a videónak olyan címeket ad, mint a "Hogyan vakold úgy az arcod, mint egy kurva", mindezt egy szál törölközőben előadva. Kíváncsian várjuk, hogy a Twitch mennyire lesz engedékeny vele kapcsolatban.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/02/06/csak-ket-nem-van-a-ferfi-es-a-no-a-twitch-orokre-kitiltotta-a-velemenye-miatt/
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kamu VAC ban a haverok profiljára - a tökéletes április elsejei CS:GO szívatás

Pár kattintás és kész, természetesen ugyanilyen gyorsan el is tüntethető.

Használt Piac: Van még helye a mostani játékok mellé egy használt GTX 680-nak?

Annak idején, mikor a Battlefield 3 megjelent, mindenki ilyen kártyát akart. Vajon van még benne erő 2019-ben?

Figyelem! Már csak egy hétig húzhatjátok be a Souvenir ládákat, nem árt sietni

Az új láda drop rendszert még szokni kell, mindenki ellenőrizze le, hogy az összes ajándékot behúzta-e?

A végére elfogyott a finn csoda: újabb unalmas Major döntő, újabb Astralis siker

A harmadik Majorjüket nyerik a dánok, látszólag el sem fáradtak a döntőben,

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO