APEX
Akadozik a játék? Nagy a pinged? Itt van 5 tipp ami segíthet! - Apex Legends
mattmadzz - Imatthewpeel - 2 hónapja
Címkék: Tippek Gameplay ea Info hiba lag összeomlás apex legends Respawn Entertainment
Akadozik a játék? Nagy a pinged? Itt van 5 tipp ami segíthet! - Apex Legends
Ha az elfogadhatónál többször akad be a játék, esetleg desync-et tapasztalsz, vagy általában rosszul fut a játék, az rendkívül frusztráló lehet. Itt van most néhány tipp azért, hogy minél előbb vissza kerülhess a csatamezőre!

Otthoni hálózat

Az első pont nevetségesnek tűnhet, mégis, sokszor ennyi is hatalmas változást tud hozni a játékmenetben.
forrás: google
Ha úgy érzed kapcsolódási problémád van, könnyen lehet, hogy a hálózaton lévő eszközök valamelyik streamet, esetleg youtube videót néznek, vagy csak simán a neten böngésznek. Ilyenkor a routerünk könnyen lehet, hogy rossz eszközt rak előrébb a prioritási listán, így pedig a mi gépünk teljesítménye sínyli meg. Próbálj meg minden más eszközt lecsatlakoztatni a hálózatról, újraindítani a routert, és ezek után tolni egy kört. Ha jobb lett, már meg is oldottuk a problémát!

Kapcsoljuk ki, vagy szüneteltessük az automatikus frissítéseket

Ha konzolon játszol, győződj meg róla, hogy a Play Station 4-ed, vagy Xbox One-od nem tölt le semmilyen játékot, vagy ahhoz tartozó frissítést a háttérben. Gyakran az auto-frissítések alapértelmezetten be vannak kapcsolva a konzolokon. Nehéz úgy élvezni a játékot, ha a konzolunk közben a háttérben frissíti a PUBG-t, vagy a Fortnite-ot. PC-n is érdemes ránézni, hogy a háttérben nem fut-e egy másik kliens (Steam, Uplay, stb), ami esetleg elkezdett frissíteni valamit, ez által bénítva a mi játékunk teljesítményét.

Indítsuk újra az Apex Legends-t

Ez a megoldás leginkább PC-n jelenthet változást, ha desync-et vagy lagot érzékelünk. Persze ez egyben azt is jelenti, hogy a folyamatban lévő meccsünket feladjuk, talán ennyit megér, hogy rendbe jöjjön a játék. Lagol miközben elhasználod valamelyik képességed? Beakadsz ha fegyvert váltasz? Nem egy embernek oldja meg az újraindítás az ilyesfajta problémáit.

Telepítsük újra az Apex Legends-t

Még drasztikusabb megoldás a játék újratelepítése. Ez előtt érdemes még megpróbálni a fájlok ellenőrzését, ez azonban közel sem szokott olyan hatékony lenni, mint egy tiszta újratelepítés. Ilyenkor a fájlok kapnak egy újabb esélyt, hogy sérülés mentesen jöjjönek le a gépünkre, érdemes adni ennek is egy esélyt, ha fentebb semmi sem segített.

Ellenőrizd, hogy naprakész-e a számítógéped

Ez természetesen csak a PC-s játékosokat érinti, konzolon nehéz nem megfelelni a játék igényeinek. Ha az elvártak közelében vagyunk, vagy ne adj isten alatta, érdemes mindent a minimumra húzni, akkor talán játszható marad a játék. (Egyébként full lowon sem néz ki katasztrófálisan rosszul az Apex Legends) Minimum gépigény: Op.rendszer: Windows 10 (64 bit) CPU: Intel i3-6300 / AMD FX-4350 GPU: Nvidia GT 640 / Radeon HD 7700 RAM: 6 GB HDD: 30 GB szabad hely A Respawn által megerősített információ, hogy az Apex Legends nem fut AMD Phenom és ennél régebbi processzorokon. Reméljük tudtunk nektek segíteni ezzel a kis útmutatóval. Ha bármilyen további technikai kérdésed van, írj bátran nekünk, megpróbálunk megoldást találni a problémádra! Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT   
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Új kategória az Item Shopban - Mától külön vásárolhatunk Back Blingeket is!

Mától új lehetőségek várják a játékosokat az Item Shopban.

Google Stadia: Hatszor gyorsabb mint egy Play Station 4!

Itt van minden infó arról, mit tudunk eddig, a Google Stadia tech hátteréről, és mire számíthatunk ezek alapján.

Videókártya ajánló 2019 - Milyen kártyákat érdemes vásárolni?

Nem tudod milyen videókártyát vegyél? Segítünk!

Nagy zakóval indított a Budapest Five a Winners League második szezonjában

Az ellenfél gyakorlatilag lemosta őket a pályáról.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO