Akciók
Akciófigyelő: 3 napig ingyenesen játszható a Civilization VI
tamas-biro - Tamas Biro - 2 hónapja
Címkék: ingyenes játék steam ingyenes civilization vi ingyenes civilization vi
Akciófigyelő: 3 napig ingyenesen játszható a Civilization VI
A Civilization VI: Gathering Storm február 14-én jelenik meg a PC-s játékosok számára. Az új kiegészítő keretében bemutatkozik egy aktív bolygó, ahol a klíma egyedi és új kihívásokat teremt, és jön a Világkongresszus és a Diplomáciai Győzelem is.

A játékosok menedzselhetik városaik megújuló és nem megújuló energiaforrásait, valamint egyeztethetnek a világ többi vezetőjével a Világkongresszuson. Ez az új kiegészítő továbbá kibővíti a Technológia és Állampolgár fákat egy jövőbeli korszakkal, nyolc új civilizáció kilenc új vezetőjével, új Diplomáciai Győzelem feltételekkel, számos új egységgel, kerülettel, csodával, épülettel és sok mással. A megjelenés előtt ráadásul ingyenes napokat is tervezett a kiadó, február 11 és 14. között ingyenesen próbálható ki a Civilization VI.
Az ajánlat magyar idő szerint hétfő este 19-től csütörtök este 19-ig él.
A Civilization VI Steames oldalát ITT találjátok!
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO