FIFA
Teljesen értelmetlen a mostani időzítés, hétfő estig tartó timing kellene a Weekend League-hez
Teljesen értelmetlen a mostani időzítés, hétfő estig tartó timing kellene a Weekend League-hez
A Weekend League időzítéseit mindannyian jól ismerjük. GMT szerint péntek reggel 7:00-kor indul, és hétfő reggel ugyanúgy 7:00-kor zárul. Ez jelenleg egy órával van a magyar idő mögött, nálunk reggel 8:00-kor indul és ugyanekkor zárul a WL.
A baj ezzel csupán annyi, hogy bár 4 napnak tűnik, valójában csak 3!
Mivel pénteken a legtöbb embernek még suli vagy meló van délutánig, reggel 8:00-tól teljesen felesleges elindítani. Aznap 18:00-nál előbb nehezen keverednek gépközelbe a játékosok, ez máris -10 óra. A hétfő reggel 8:00 megint teljesen érthetetlen, akkor már megint suli és munka. Előtte pedig kb vasárnap este 22:00-tól már pihenés, vagyis itt megint elmegy újabb 10 óra. -20 óra a semmiért, a legtöbb európai játékosnak! Amerikában se sokkal jobb a helyzet, ott az időeltolódás miatt péntek hajnal 2:00-tól hétfő hajnal 2:00-ig tart. A péntek itt is kiesik, vasárnap este ugyanúgy pihenés, -20 óra. De nézzük meg az új-zélandi modellt! Ott a GMT időzónához képest fellépő +12 órás eltolódás miatt tökéletes időben zajlik a Weekend League. Pénteken 19:00-kor indul, amikor már egyébként is hazaért mindenki a munkából, suliból. És ennek megfelelően hétfőn 19:00-ig tart, vagyis még aznap is haladhatunk az utolsó meccsekkel. Nem kívánunk rosszat az új-zélandi játékosoknak, de azért lássuk be, örülnénk ha nálunk lenne ez a timing! Egy kis számolással kiderül, hogy a két hatalmas játékos bázissal bíró kontinens, Amerika és Európa szépen egyszerre beleférne egy új időzítésbe.
Ha GMT szerint pénteken 23:00-kor kezdődne a Weekend League, akkor Európa pénteken és hétfő este is játszhatna, és Amerikában is hétfő 18:00-ig tartana a WL.
Ideje lenne kicsit optimalizálni a Weekend League időzítését, hogy minél több embernek jó legyen. Köztünk nekünk, európaiaknak is.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kamu képpel akarták perelni az Epic-et - Felrobbant a Fortnite közösség

"Nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvasunk" - Petőfi Sándor

Kostas Manolas (88) UCL Moments - SBC tippek

Tegnap este jelent meg Manolas gólját felelevenítő SBC a FIFA 19-ben. Itt van néhány tipp a konzolos játékosoknak!

Fallout 76: Megérkezett a 2019-es roadmap, tartalomból nem lesz hiány!

A Bethesda nem hagyja magára a Fallout 76-ot. Egész évben érkezni fognak a tartalmak a játékhoz.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO