FIFA
Váratlan ajándékkal lepte meg az EA Sports az agyműtéten átesett gamert
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 2 hónapja
Címkék: Fifa Játékipar
Váratlan ajándékkal lepte meg az EA Sports az agyműtéten átesett gamert
Kevés tinédzsernek kell szembenéznie akkora megpróbáltatással 18 éves korában, mint egy agyműtét és az azzal járó nehézségek, valamint a hosszadalmas felépülés. Moldylungs azonban sajnos éppen így járt - a FIFA-játékos nemrég őszinte bejegyzésben mesélt az állapotáról és a megpróbáltatásairól. A fiatal gamer jelenleg fájdalomcsillapítókon él és a mindennapi dolgokhoz (öltözködés vagy akár egy vizespalack kinyitása) is segítségre van szüksége. Hogy mi tartja benne a lelket ezekben a nehéz napokban? A FIFA.
"Tényleg mosolyt csal az arcomra, amikor bejelentkezek a FIFA-ba és minden nap látom az új tartalmakat. Boldoggá tesz, hogy olyan mókacsapatokkal játszhatom a Squad Battles-t, amikben ott van Emiliano Sala vagy éppen Papu Gomez - még úgy is, hogy csak professional fokozaton tudok játszani, nehogy túlságosan megverjenek." "Bármennyire is szomorú vagyok most, az, hogy játszhatok azzal a játékkal, amit mind szeretünk gyűlölni (és gyűlöljük azt mondani, hogy szeretjük) jelentősen megkönnyítette számomra ezt a szörnyű élményt. Nagyon kevés dolog van, amit értékelhettem mostanság, szóval az, hogy játszhatok, pusztán azért, hogy ez valami örömöt hozzon az életembe visszahozta az élvezetet számomra a FIFA-ba."
A szívszorító történetet a FIFA egyik community managere, Gabe Zaro is elcsípte, aki egy különleges ajándékkal lepte meg Moldylungs-ot. 
Egy eredeti FIFA 19 Ultimate Team mezt küldött neki.
A gamer az első megkeresésre azt hitte, hogy valami tréfa csupán, miután azonban felvette a kapcsolatot Gabe-bel, kiderült, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Mondani sem kell, Moldylungs elképesztően hálás volt, és egyben megosztotta mindenkivel azt a leckét, amit a FIFA tanított neki.
"Amikor legközelebb arra gondoltok, hogy ez a játék egy [email protected] vagy hogy mennyire balszerencsések vagytok a pakknyitásban, gondoljatok arra, hogy lehetne rosszabb is. Az élet nem garantál nektek semmit, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem nézhetitek a dolgok jó oldalát. Akár az olyan apróságok esetében is, mint a FIFA."
Tanulságos történet, amiből mindenki meríthet!
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Akciófigyelő: ingyen játékkal ünneplik az évfordulót

Ezúttal az Estranged: Act I + Act II tölthető le ingyen. Steames és meg is marad!

LOLbox-image

"Csak azt sajnálom, hogy nem Smeb volt az" - Deft megszerezte 1000. LCK killjét

A még csak 22 éves koreai játékos ezzel a kilencedik LCK player lett, aki összehozta a bravúrt.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO