HS
Nem kell félteni az Odd Rogue-ot: két verzióval is Top 10 Legendet mentek a hétvégén
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 2 hónapja
Címkék: Hearthstone Tippek rogue hearthstone paklik odd rogue
Nem kell félteni az Odd Rogue-ot: két verzióval is Top 10 Legendet mentek a hétvégén
A számok azt mutatják, hogy a Rogue jött ki a legrosszabbul a múlt heti nerfekből, már ami az érintett lapok használati arányát illeti, ám a jó hír az, hogy nincs ok az aggodalomra: a class legnépszerűbb deckje, az Odd Rogue továbbra is életképesnek tűnik, azok után is, hogy a Cold Bloodot elveszítette. Ezt bizonyítandó, most két verziót is tudunk mutatni, amivel Top 10 Legendet sikerült elérni a mögöttünk lévő hétvégén. A világbajnokságra is kijutott Bunnyhoppor egy viszonylag hagyományos változattal ment le #7 Legendig. A "hagyományos" persze csak annyiban igaz, hogy inkább a lapok nyers erejére és a tempó-potenciálra épít a pakli, mintsem a különféle szinergiákra és kombókra, amit jól mutat az, hogy mindössze 7 (!) class lap található a deckben. Az elmúlt hónapokban felkapott Snapjaw Shellfighterből már kettő is befért ebbe a verzióba, de visszatért a Cobalt Scalebane, a Void Ripper és a Deathspeaker is a mostanság kevesebbet használt lapok közül, illetve egy King Mukla is bekerült, mint nagyon erős 3-drop.
BunnyHoppor Odd Rogue paklija
AAECAaIHBsgDnQ2aywKe+ALn+gL6/gIMywPUBd0IgcIC68ICysMCyssC0eECi+UC/eoCpu8ChYoDAA==
A másik pakli Wirer nevéhez fűződik, aki kicsit más vonalon indult el, az eredmény azonban itt sem maradt el, hiszen ő is #7 Legendig jutott a napokban. Ez a deck annyiban különlegesebb, mint az előző, hogy van benne egy fegyveres vonal, amely nagy meglepetésre a rég nem látott Assassin's Blade-re épít. A 4-es Durability-t olyan lapokkal igyekezett kihasználni Wirer, mint a Captain Greenskin, a Cutthroat Buccaneer, meg persze a Deadly Poison - egy meglehetősen masszív fegyver hozható így össze, a kombóelemeket ráadásul be is lehet keresni a Raiding Party-val. Egészen innovatív koncepció, ám ahogy a mellékelt ábra is mutatja, igenis működik.
Wirer Odd Rogue paklija
AAECAaIHBMgDrwSe+ALn+gINpQPLA9QF9QXdCIHCAuvCAsrDAtHhAovlAqbvAsn7AtWMAwA=
Akik tehát féltették a Rogue class-t és az Odd változatot a nerfek után, azoknak - legalábbis egyelőre - nem kell aggódniuk, hiszen a fenti paklik bizonyították, hogy igenis van még erő a páratlan Rugóban. Hogy ez hosszú távon is így marad-e, az persze már egy másik kérdés...
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Igazi véreb, Chappie és Bangalore heirloom: 3 Apex Legends skin ötlet a közösségtől

Más Battle Royale játékokban rengeteg közösségi skin ötlet már élesben is megjelent, úgy tűnik az Apex Legends is követheti ezt a példát.

Google Stadia: Hatszor gyorsabb mint egy Play Station 4!

Itt van minden infó arról, mit tudunk eddig, a Google Stadia tech hátteréről, és mire számíthatunk ezek alapján.

Ilyen az igazi trash talk! Dr Disrespect egymás ellen uszította az Astralis játékosokat

A Turtle Beach-nek szánt reklámban a kommunikáció fontosságát emelték ki. Ezúttal a rossz kommunikáció fontosságát, és szigorúan csak poénból.

Újabb francia forgatás a semmiből! Nem bír magával a G2, íme az új ötödik

Úgy tűnik három év alatt nem tudta meggyőzni a vezetőket bodyy, ő csapat következő távozója.

Ez nagyot fog szólni! - Megérkeztek a Premier League POTY jelöltjei

Hamarosan kiderül, ki lesz a Premier League legjobb játékosa idén. Íme a top 6!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO