APEX
Le a kalappal! Ez a veterán katona egy karral is keményebb, mint a játékosbázis fele!
mattmadzz - Imatthewpeel - 2 hónapja
Címkék: Fun Info Play Station 4 Champion apex legends ToeYouUp US Marine
Le a kalappal! Ez a veterán katona egy karral is keményebb, mint a játékosbázis fele!
Az amerikai sereg veteránja, ToeYouUp vérbeli gamer, aki már nem először kerül a figyelem középpontjába. Korábban már láthattuk, hogy Battlefieldben (ami neki abszolút hazai pálya) nagyon keményen tolja, most azonban Apex Legends-ben is megvillantotta képességeit. Villámgyorsan meg is lett az első winje az új játékban. Ebben önmagában semmi érdekes nincs, sokan nyertek már a megjelenés óta. ToeYouUp azonban nem egy akármilyen játékos. 4 évesen elvesztette az egyik karját, a seregből leszerelték, így talált rá a gaming világára.
A tökéletes kombináció az 1 kar, 1 láb lett, leleményességből is kitartásból ötös, nagy respect!

Két hónapja streamel csupán, de csatornája rohamos tempóban nő. Nem csoda a nagy rajt, sok nagyobb streamet támogatta már őt hostolásokkal, látva, hogy milyen kitartó és tehetséges. Rendkívül nyitott személyiség, Twitch csatornáján egész nyugodtan lehet kérdezni a balesetéről, és az amputáció körülményeiről is.
Forrás: Twitch.tv/toeyouup
Hátrányos helyzete az Apex Legends-ben sem látszik. Az első győzelmét sem másoknak köszönhette, egy szép játszmát vívott, amiből ő jött ki győztesen! A csapattársai mindketten a földön voltak, az utolsó játékost azonban egy laza fejlövéssel iktatta ki, ezzel behúzva élete első Apex Legends győzelmét. Nagy gratuláció!

Sokan viccesen meg is jegyezték a chaten, hogy fele ennyire se játszanak jól, pedig nekik két kezük van. Vagy hogy hol tartana ő, ha két kézzel nyomhatná láb helyett. De ez a sztori így szép és így kerek. Mert benne van a játék szeretete, a küzdelem, a kitartás, és a jól megérdemelt siker is! Jó látni, mikor valakit a hátrányai nem rettentenek vissza, és kitart a hobbija mellett, miközben 100%-osan felvállalja magát! Ha szeretnéd követni ToeYouUp munkásságát, Twitch-en és facebookon érdemes őt bekövetni.  
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Nyakunkon a PUBG Major! - Hangulatos trailer érkezett

Már nem kell sokat várni az összecsapásokra.

LOLbox-image

Tényleg Cats vs. Dogs lesz az idei Versus esemény?! - A Riot Games már be is mutatta a szereplőket

Frissült a PBE, ezúttal nem a komoly oldalát nyomta meg a League-nek a Riot Games.

A PUBG Corp. tévedett - Feloldották Szab1s banját

A PUBG Corp. tévedett, de elég sokáig tartott, mire beismerték...

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO