PUBG
MNEB PUBG 4. versenynap: Ez már az? 25 killes győzelemmel nyitott a FLANK!
arpad-kondor - Kondorarpad - 2 hónapja
Címkék: PUBG Esport flank mneb 4. nap
MNEB PUBG 4. versenynap: Ez már az? 25 killes győzelemmel nyitott a FLANK!
Elérkeztünk az MNEB PUBG alapszakaszának negyedik napjához. A mai versenynap után egy hosszabb szünet következik majd, legközelebb március elején találkozhatunk a 16 magyar squaddal újra. Időközben az eddig Team Horizon Reapers égisze alatt játszó négyest felkarolta a Grim Ravens. https://gamer.hu/2019/02/05/pubg-fizetett-csapat-grim-ravens/

Első meccs - Erangel

Szerencsére nem a szokásos Military vagy Severny kört kaptunk az első meccsen. Shelter környékére kényszerítette a zóna a játékosokat. A FLANK ezúttal Cucuval kiegészülve lépett pályára, vérszemet is kapott a csapat, több mint 20 ölésnél jártak már az endgame előtt. B3nce higgadt játékát külön kiemelnénk, több helyet és ölést is hozott csapatának. A végjátékban végül a FLANK nyerte a 3v2 szituációt, összesen 25 killt begyűjtve. Elképesztő teljesítmény ez, gratulálunk!

Második meccs - Miramar

Február utolsó sivatagos meccséhez érkeztünk, Miramaron mindig izgalmas meccseket láthatunk, ezúttal sem volt másképp. Egy erősen délnyugati szűkülést kaptak a játékosok, így voltak olyanok akiknek hosszú kilométereket kellett utazgatni, hogy beérjenek a biztonságos zónába. Ezúttal egy hegytetős szűkülést kaptak a csapatok, jelentősen felkavarva így a végjátékot. Ritkán lőnek ki ennyi golyót fél perc alatt, igazán intenzív játékkal ért véget Miramar. A LvL Up Esport vihette haza a csirkét!

Harmadik meccs - Erangel

Visszatértünk a klasszikus zöld pályára ismét, lássuk hogyan teljesítenek a csapatok a nagy szünet előtti utolsó meccsen. Gatka alá szűkültek az utolsó körök, ahogy Miramaron a FLANK-nek, úgy Erangelen a LvL Up Esportnak hozott szerencsét az előző körös győzelem, az elsők között estek ki. A FLANK-nek összejött a duplázás, 13 killel nyerték a harmadik pályát.

Összesített eredmény négy versenynap után

Március 4-én csapnak össze legközelebb a csapatok, 19:00-tól követheted az eseményeket FusionTV-n vagy kedvenc streamered csatornáján!
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Akali visszatérhet a következő ciklusban - Pofás buffokat kapott a PBE-n

Nincs nyugta Akalinak, újabb módosításokat eszközöltek rajta a PBE-n.

Kínában minden 13 év alatti játékost kibannolnak a PUBG-ből

A kínai fiatalok nem igazán örülnek ennek.

TOTW 24 előrejelzés: 86-os Pepe, 91-es Mbappé és 97-es Messi érkezhet

A hétvégi forduló során kiemelkedőt nyújtó játékosok között több világsztár is reménykedhet új kártyában.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO