CSGO
Nagyot ment tegnap a HoP eSport, két meccset húztak be!
Nagyot ment tegnap a HoP eSport, két meccset húztak be!
Az estét a NoxFire ligában kezdték, ahol a bolgár Bojestvata ellen szálltak harcba, Infernón. Elég magabiztosan indítottak a mieink, 11:4-ig vitték a félidőt. Közben többször kértek időt a bolgárok, "taktikai" pause-ként hivatkoztak rá, ugyanakkor egyszer csak dream3r pingje nagyon magas lett, majd a félidőben kiléptek hárman a szerverről. Újra akarták játszatni a játékot, mert "végig rossz volt nekik a szerver", majd "intenet problémákra" hivatkoztak. A probléma ezzel ott van, hogy ezt az első félidő lejátszása után közölték, a HoP pedig érthetően nem akarta újrajátszani a meccset, így egy kb. 15 perces káosz után feladták a meccset a bolgárok. er9k pakolt azért egy szép négyest, egy gyönyörű 1-tappel indítva: Ezután az ESEA Advanced ligában egy még könnyebb meccsel találták magukat szemben, a dán Brutalis csapatát verték 16:3-ra. A nap összegzésére SzarvasMarhát kértem fel, aki higgadtan summázta az eredményeket:
"A mai naphoz úgy álltunk hozzá, hogy kötelezően el kell hoznunk mindkét meccset. NoxFire ligában egy olyan csapat ellen játszottunk, akiknél tudtuk, hogy erősebbek vagyunk és sikerült jól meg is kezdeni az egészet. Félidőben behívtak egy pause-t, percről percre kitaláltak valamit, mintha kötelező lenne cancelelni a meccset. Így is lett, forfeiteltek, de jómagam azóta is ideges vagyok. A Brutalis keményebb ellenfélnek ígérkezett, de meglepően simán megnyertük a mérkőzést.Minden úgy lett, ahogy terveztük ?"
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

"A mostani a leggyengébb Battle Pass valaha!" - Csalódottak a játékosok az ingyenes Battle Pass miatt

Egyáltalán nem elégedett a Fortnite játékosok csoportja. Össze kell kapnia magát a kiadónak, vagy nagy bajba kerülhet.

Ha már merítenek, merítsenek rendesen! - 3 dolog, amit a Fortnite átvehetne az Apex-től

Már két alapmechanikát így is lemásolt az Epic, miért kéne megállni kettőnél...?

Ingyenes Rocket League klón debütált a Steamen

Az ingyenes játékokból sosem elég!

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO