PUBG
Ti küldtétek: A láthatatlan tárgyak már Vikendin is kísértik a játékosokat
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG Info hiba láthatatlan vikendi
Ti küldtétek: A láthatatlan tárgyak már Vikendin is kísértik a játékosokat
Nemrég írtunk a HULLA_SZILVA által felfedezett érdekes glitch-ről, amit leginkább a desync számlájára lehetett írni. Most viszont egy olvasónk egy teljesen más bugot fedezett fel. Aki emlékszik, korábban írtunk már a láthatatlan sziklákról, ám ez csupán Sanhokon volt megfigyelhető idáig. Ezeket állítólag javították, (persze csak egy részét, mert azóta is futottak bele ebbe a hibába a játékosok) viszont Vikendin nem találkozhattunk hasonlóval. https://www.youtube.com/watch?v=hZUitfJqAyY&feature=youtu.be Sajnos úgy tűnik, hogy a Castle területén megtalálható bojlerekkel is hasonló a helyzet. Emiatt könnyedén elképzelhető, hogy más tárgyak is hasonlóképp átlátszóak az egyik játékos szemszögéből, ez egyébként a grafikai beállításunktól is függhet.
"Ahhoz hozzászoktam már, hogy a sokszor "kijavított" láthatatlan sziklák ellenére még mindig van ilyen, ma egy újabb láthatatlan tárgyat találtam, méghozzá Castle-ban a bojlereket. A linkelt YouTube videóban láthatod. Látom a csávót, lövöm és semmi nem történik. A replay-ből láttam meg, hogy előtte volt egy bojler, amit én nem láttam. Azt talán mondani se kell, hogy végül ő lőtt le engem..."
Reméljük, hogy hamarosan javítják ezeket a hibákat. Köszönjük Andrásnak a beszámolót! Ha bármi érdekességet tapasztaltok, írjatok nyugodtan a [email protected] e-mail címre!

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/02/11/pubg-kviz-vikendi-map-palya-reszlet-hangulat-kerdes-gamer-hir/
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO