R6
Kijárna neki a szeretet: 2 Fuze buff ötlet, ami a metába röpíthetné az egyik legrosszabb támadót
blueblood - Acsdomonkos93 - 2 hónapja
Címkék: Egyéb rainbow six siege ubisoft buff ötlet R6 Fuze
Kijárna neki a szeretet: 2 Fuze buff ötlet, ami a metába röpíthetné az egyik legrosszabb támadót
A spoiler szezon kellős közepén vagyunk, szép lassan egyre több újdonságot megtudunk az első idényről - legutóbb a Ubisoft újabb csalók elleni lépéséről olvashattatok: https://gamer.hu/2019/02/10/rainbow-six-siege-r6-ubisoft-csalas-csalok-ellen-mmr-info-gamer/ Most a jelennel foglalkozunk néhány gondolat erejéig: azt ugye tudjuk, hogy a Lion rework kész, az 1. szezonban jó eséllyel éles is lesz, így elkezdhet a Ubisoft azon gondolkodni, hogy melyik operátorral kezd valamit következőleg. Lehetőségben nincs hiány: Castle-höz elég jó rajongói ötletek érkeztek pár hete. https://gamer.hu/2019/01/24/rainbow-six-siege-r6-rework-atdolgozas-castle-ubisoft-otletek-reddit-r6snews-gamer/ Azonban nem ő az egyetlen, aki nincs jó passzban: Fuze például egészen biztosan nem Tier 1-es támadó, elég csak a legutóbbi győzelmi rátát megtekinteni. [2019-01-23]Y3S4.2Att Jöjjön tehát 2 ötlet, ami segítene az elhanyagolt támadón!

1. Utility gadget

Az biztos, hogy a legnagyobb gond a Cluster Charge-dzsal van. Hangos és lassú, vagyis baromi egyszerű ellene védekezni.
No de mi lenne, ha elvinnénk utility irányba az eszközt?
Képtalálat a következőre: „cluster charge fuze” A védők eszközeinek kiszedésére jelenleg is egész jó, így következő a javaslat: csak ezekre legyen képes csapást mérni, ne sebezze az ellenfeleket - kompenzációként pedig a rendelkezésére álló 3 helyett kaphatna 5 darabot belőle.

2. A szoba kiürítése

Második ötletünk végképp nem a sebzésre van kihegyezve: Nomaddal bekerült egy operátor, aki a roamerekkel tud elég jól elbánni, mi lenne, ha Fuze ugyanezt csinálná az objektíven kempelő Anchor védőkkel? Ugyanúgy működne a Cluster, mint eddig, csak ellökné az ellenfeleket és a lökés idejére elnémítaná hallásukat - természetesen a jelenleginél gyorsabban és halkabban kéne működnie a teljes hatékonysághoz. Nyilván ennek kihasználásához csapatmunka kéne, így ha gyengének bizonyulna, akkor ki lehetne próbálni azt, hogy ne csak törhető felületen keresztül hasson. Képtalálat a következőre: „fuze rainbow six siege” Természetesen jó pár más irányba is el lehetne vinni a támadót (viszonylag könnyű lenne például 3-as sebességűvé változtatni, elvégre épp elég hangos az eszköze) - nagyon reméljük, hogy nem csak nekünk, de a Ubisoftnak is megfordul idővel a fejében, hogy foglalkozzon a Spetsnaz oszlopos tagjával.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A fejlesztők is nerfelnék az Astralis-t, de a console még nem áll készen

A dánok sikersztorija már tényleg elképesztő méreteket ölt, karrigan javaslatára a fejlesztők megpróbálkoztak a csapat nerfelésével.

"A mostani a leggyengébb Battle Pass valaha!" - Csalódottak a játékosok az ingyenes Battle Pass miatt

Egyáltalán nem elégedett a Fortnite játékosok csoportja. Össze kell kapnia magát a kiadónak, vagy nagy bajba kerülhet.

Ez mi Epic Games?! - Megérkezett az első Item Shop exkluzív Pet a játékba

Rendesen megszaladt az az árcédula a legújabb, Item Shop exkluzív macskánál.

LOLbox-image

A Sylas mainek kicsinálták az Aftershock rúnát - Masszív nerf jelent meg a PBE-n

Kellemetlen Aftershock nerf és két meglepetés buff érkezett a tesztszerverre.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO