Egyéb
2 év masszív grind és egy rakás trade token: ennyi idő kimaxolni egy legendary-t F2P játékosként
blueblood - Acsdomonkos93 - 2 hónapja
Címkék: Egyéb Gaming Clash Royale Reddit Supercell legendary Grind maxos legendary
2 év masszív grind és egy rakás trade token: ennyi idő kimaxolni egy legendary-t F2P játékosként
Tavaly szeptember óta, tehát bő fél éve rakott be a Supercell egy nagyon fontos funkciót: ezek a trade tokenek voltak, mely szerintünk 2018 legnagyobb újítása lett részükről. Segített abban, hogy a felesleges lapjainkat elcseréljük, ezáltal gyorsítsuk lapjaink kimaxolását.
Képtalálat a következőre: „trade tokens clash royale” forrás: gamepur
Ennek ellenére még mindig nem mondhatni, hogy gyerekjáték lenne egy lapot 13-as szintre felhúzni: ezt tökéletesen példázza az egyik játékos Reddit posztja. https://www.reddit.com/r/ClashRoyale/comments/apmb12/i_maxed_my_first_legendary_as_a_100_f2p_player/
"benjyrr" elmondása szerint 2 évébe tellett, míg totál F2P (a játékra egy forintot nem költő) játékosként sikerül elérni a csúcsot a Minerrel. Az egyik kommentelő feltette neki a kérdést, hogy mégis hogyan sikerült: az összes trade tokenjét a Minerre használta. Képtalálat a következőre: „trade tokens clash royale” Ha belegondolunk valóban egészen elképesztően drága mulatság ez: ha a Shopban lévő 40000 goldos árból indulunk ki, akkor csak az utolsó szint felhúzása anyagilag 800 000 arany - plusz a 100 000 fejlesztési költség (persze alapvetően nem is ez szokott lenni a gond, hanem, hogy a boltban is teljesen random a legendary-k felkínálása). Elmondható tehát, hogy a tokenek bevezetése jó lépés volt a fejlesztők részéről, azonban ennél masszívabban kéne támogatni a játékosokat - sok kommentelő úgy sem tart maxos legendary-nél, hogy költött a játékra (speciel én is ebben a cipőben járok). Borító
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Légvédelmi sziréna szakította félbe a LAN-t, a játékosoknak föld alatti bunkerbe kellett menniük

Tegnap éjjel két rakétát lőttek ki Tel Aviv városára, biztonsági riadó miatt állították meg a meccset.

Egyszerre sport és esport: újabb hibrid foci rendezvény zajlott a Testnevelési Egyetemen

Márciusban egy éves lett a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületének Esport Szakosztálya, Hybrid Foci Kupával ünnepelték az évfordulót.

FUN rovat: Serpenyővel döntötték el, hogy kié legyen a csirkevacsi

Nem ez volt a legneccesebb csata, de a felvétel könnyen mosolyt csal az arcokra.

Újabb francia forgatás a semmiből! Nem bír magával a G2, íme az új ötödik

Úgy tűnik három év alatt nem tudta meggyőzni a vezetőket bodyy, ő csapat következő távozója.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO