CSGO
Szinte ugyanaz, mint a BIG bug esetében: egymásnak mentek a profik a radar bind miatt
Szinte ugyanaz, mint a BIG bug esetében: egymásnak mentek a profik a radar bind miatt
Az egész balhé még decemberben robbant ki az Astralis körül. Az embereknek feltűnt a rengeteg füstön keresztül lőtt kill, amit elvileg nem láthatnának a dánok.

A fenti videón azonban jól megfigyelhető mi történik, semmi csalás nincs a dologban. Gla1ve végig a radart nézi a füst helyett, kihasználva azt a hibát, hogy a radaron előbb megjelenik az ellenfél piros pontja, mint ahogy a füst elmúlna.
Csalás tehát nincs, csak egy játékon belüli hiba sportszerűtlen kihasználása.
Pont, mint ahogy anno a BIG bug esetében. Ott sem történt szabálytalanság, csak egy hiba inkorrekt kihasználása. Pont mind ennél a radarral való trükközésnél. A dánok bebindelték maguknak a radar zoomot, dobálják a füstöket és megpróbálnak kiszúrni a hibával egy-egy ellenfelet, mikor múlik a smoke. A profik azonban szeretnék elérni, hogy a Major ne erről szóljon, és ne lehessen kihasználni ezt a hibát a játékban. TACO szerint egyszerű a dolog. A dánok találtak egy hibát, és annak folyamatos kihasználásával jogtalan előnyt szereznek. Erre építették fel innentől kezdve a játékukat és még büszkék is rá, próbálják védeni a radar zoomot. Gla1ve szerint ez csak egy bind, pont olyan, mint a célkereszt váltás. Lehetővé tesz egy játékban lévő beállítást, felnagyítja a radaron látható területet. JW szerint semmin sem változtatna, ha kivennék. Hiszen akkor nem bindelnék be a radar zoomot, hanem folyamatosan zoomolva hagynák. Az igazi probléma inkább az, hogy miért bukkannak fel az ellenfelek a radaron, amikor a játékban még a füst látszik? A véleményt a többszörös Major győztes pronax is osztja, de ő már megoldási javaslattal is él. Jogos a kérdés, hogy minek látunk egyáltalán ellenfeleket a radaron? Az ötletet később többen is átvették, mint egyetlen lehetséges jó megoldás. REZ is úgy véli, ha kivennék a radarról az ellenfelet mutató piros pöttyöket, ez a hiba is megszűnne. És akkor végre valóra válna TACO kérése, a tiszta CS:GO dominálna. Nem kellene erre a trükkre mindenkinek odafigyelnie.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Trópusi szigetek, lagúna és dzsungel: a Season 8 alatt tovább változhat a térkép

Az előző szezonnal összehasonlítva csak pár apró terület változott, további változásokat vár a közösség.

LOLbox-image

Faker: "Eléggé öregek vagyunk, meglep, hogy sikeresek tudunk lenni"

Érdekes megfigyelni, hogy a huszonévesek már meglehetősen öregnek számítanak a top esport ligákban.

Megjött a CS:GO cenzúra! Mostantól elrejthetjük a többi játékos illetlen nick nevét és profilképét

Az illetlen nevek és képek többé senkit sem zavarnak majd, kikapcsolhatóak lettek a játékon belül.

Végre megvalósulhat az álom: Új motort kaphat a PUBG vagy ez már tényleg a 2.0?

Brendan Greene új projektje rengeteg kérdést hagyott bennünk.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO