FIFA
Felturbózott Prime ICON kártyák jönnek most pénteken
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 2 hónapja
Címkék: Fifa Újdonság icon FUT prime icon
Felturbózott Prime ICON kártyák jönnek most pénteken
Mostanra már megszoktuk, hogy a FIFA Ultimate Team módban felbukkanó Icon játékosoknak három verziója jelenik meg, melyek közül rendre a Prime ICON a legerősebb, az EA Sports azonban úgy döntött, hogy idén felrúgja ezt a szabályt, nemrégiben bejelentették ugyanis, hogy hamarosan újabb kártyákat kapnak a futball legendái. Az újonnan felfedett FUT itemek a Prime ICON Moments nevet viselik, és ahogyan arra a név is utal, ezek a kártyák a játékosok egy-egy kiemelt, hősies pillanatát hivatottak megünnepelni a karrierjük legfényesebb időszakából. Ez az értékeken is meglátszik majd, miután a Prime ICON Moments kártyák overall statja eggyel magasabb lesz, mint a sima Prime ICON verzióké. És hogy kik kapnak majd ilyet? Egyelőre három játékost mutattak be a fejlesztők, ők lennének azok:
  • 94 | Thierry Henry (ST)
  • 94 | Lothar Matthäus (CM)
  • 94 | George Best (RW)
Kép: Twitter
Az első Prime ICON Moments kártyák most péntektől lesznek megszerezhetőek, méghozzá a pakkokból, de nem kizárt, hogy valamilyen SBC is kapcsolódik majd hozzájuk. Hogy pontosan melyik játékosok lesznek érintettek első körben, azt egyelőre még nem árulták el a fejlesztők, az azonban kiderült, hogy több hullámban érkeznek majd ezek az itemek, várhatóan péntekenként, egészen a mostani FUT-szezon végéig. Az EA Sports azt ígéri, hogy pénteken több részletet is el fognak árulni ezekről az új verziókról, illetve további kártyákat is be fognak mutatni, így a hét második felében már több konkrétum lesz a zsebünkben az új Prime ICON Moments kártyák kapcsán.
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Google Stadia: Ilyen internet és hardver kell majd a használatához

Szépen lassan jönnek a hírek a Google legújabb szolgáltatásáról, még az idén elindulhat.

A Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls és a Heavy Rain is érkezik PC-re!

A dolog pikantériája, hogy egy viszonylag új platformra jön. Lehet, hogy ismeritek, a neve: Epic Games Store.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO