HS
Mikor jelentik be az új kiegészítőt és a Hall of Fame változásokat?
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 2 hónapja
Címkék: Hearthstone Info hall of fame standard mód year of the raven
Mikor jelentik be az új kiegészítőt és a Hall of Fame változásokat?
Szépen, lassan közelítünk az aktuális Hearthstone-évad, a Year of the Raven végéhez, melynek pontos időpontja ugyan még nem ismert (csupán annyit tudni, hogy szokás szerint az év első kiegészítőjének megjelenésével fog egybeesni), nem kell azonban sokat várni az első kapcsolódó infókra, amikre vélhetően már mindenki nagyon kíváncsi, hiszen soha nem várt még annyira rotációt a Hearthstone-közösség, mint a mostanit. Nézzük, mire számíthatunk az eddigiek alapján!

Már februárban bejelentés várható

A jó hír az, hogy ha a Blizzard tartja magát a korábbi ütemtervhez, akkor még ebben a hónapban megkapjuk az első infókat az új évadról. Tavaly február utolsó napjaiban, február 27-én jelentették be a Year of the Ravent, két évvel ezelőtt pedig még ennél is korábban, már február 16-án kijöttek az első infók az akkori évadról, a Year of the Mammoth-ról. Ennek leginkább azért van jelentősége, mert hagyományosan ekkor derül ki az is, hogy melyik Classic és Basic lapok kerülnek át a Hall of Fame-be. A korábbi időpontokból kiindulva kijelenthető, hogy akár már a jövő héten sor kerülhet a kapcsolódó bejelentésre, de legrosszabb esetben is két héten belül megkapjuk a híreket a Blizzardtól nagy valószínűséggel. És hogy melyik lapok a legesélyesebbek idén a Hall of Fame-re? Erről korábbi cikkünkben már olvashattatok. Hogy mi a helyzet magával a kiegészítővel? Szerencsére erre sem kell sokkal többet várni: ha a korábbi példákból indulunk ki, akkor nagyjából két héttel a Hall of Fame bejelentése után várható a leleplezés. Tavaly a The Witchwood esetében március 12-én érkezett az első videó, míg egy évvel korábban a Journey to Un'Goro bemutatója február 27-én futott be, ami 11, illetve 13 nap az évad bejelentésétől számítva. Ez az időszak sem volt unalmas egyébként, hiszen a Blizzard már néhány nappal korábban elkezdte szórni az első kisebb-nagyobb teasereket. A legvalószínűbb időpontok
  • Hall of Fame bejelentés: február 19. vagy 26.
  • Új kiegészítő bejelentés: március 5. vagy 12.

Egy dolog kavarhat még be...

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a fenti dátumok csak akkor állják meg a helyüket, ha a fejlesztők tartják magukat az elmúlt években megszokott ütemtervhez. És hát miért ne tartanák? - gondolnák sokan. Nos, a helyzet közel sem ilyen egyértelmű, a Blizzard idén ugyanis szokatlanul későre tette a Hearthstone-vb-t, amit április 25. és 28. között rendeznek majd Tajvanban. Hogy mit jelent ez? Nos, vagy azt, hogy az eddigi tervekkel ellentétben a világbajnokság mégsem a Year of the Raven lezárása lesz, hanem már a rotáció utáni metában fog játszódni, vagy pedig azt, hogy az első 2019-es Hearthstone csomag néhány héttel később jön csak a vártnál. Ezzel kapcsolatosan azonban jelenleg szintén csak találgatni tudunk sajnos...
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Megjött a TOTW 28: KÁDÁR A HÉT CSAPATÁBAN!

Megérkezett a hét legerősebb csapata, este már bonthatóak is a csomagokból!

Ninja kilépett: "Nem játszom addig, amíg az Epic nem csinál valamit!"

Ninja teljesen kiakadt, lehordta az Epic Games-t, majd bejelentette, nem játszik addig, amíg valami változás nem történik.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO