PUBG
Tovább csúszik az PUBG Esport európai startja - A PUBG Corp. hallgat
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 2 hónapja
Címkék: PUBG Info pubg esport
Tovább csúszik az PUBG Esport európai startja - A PUBG Corp. hallgat
A PUBG Corp. még 2018 év végén lerántotta a leplet a 2019-es terveiről, amiben az esport kimagasló helyen szerepelt. Kiadták az éves esport menetrendet, amiben rengeteg jól csengő tervet találhattunk, az európai start viszont elmaradt. A hivatalos táblázat szerint január végén már el kellett volna rajtolnia a versenyeknek, ám az európai régióban mégsem történt semmi, az esetről a PUBG Corp. semmiféle hivatásos közleményt nem adott ki. Az esportsinsider információi szerint mind a PUBG Corp.-nak és a Starladdernek is köszönhető a csúszás.  Jelenleg a helyszínt illetősen sem sikerült megállapodniuk, ami pedig aggasztóbb, hogy pénzügyi nehézségek is fennállnak.
Csúszik, tovább csúszik | Forrás: Starladder
A liga leghamarabb február 15-én indulhat, ugyanis ekkor jelenti be a G2 az új csapatát, ám ez sem garancia semmire. Az esportsinsider értesülései szerint márciusig még biztosan várnunk kell a kezdéssel. A helyszínt illetően bár még nem sikerült megállapodniuk, de várhatóan Berlinben fogják a bajnokságot megrendezni. Nem vetít túl jó fényt a vállalatra, amikor ekkora csúszással veszi kezdetét az általuk legfontosabbra tartott esemény. A kommunikáció hiánya pedig ezúttal is tovább súlyosbítja a helyzetet.

A további információkat itt találjátok:

https://gamer.hu/2018/11/07/2019-ben-mar-ezerrel-fog-duborogni-a-pubg-esport-reszlege-ime-minden-tudnivalo/
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO