Fortnite
Tovább dübörög az Apex Legends: Újabb 2 hatalmas mérföldkövet ért el a játék!
Tovább dübörög az Apex Legends: Újabb 2 hatalmas mérföldkövet ért el a játék!
Többször beszámoltunk már róla, hogy az Apex Legends hiába csak egy hete jelent meg, sorra döntögeti meg a rekordokat. Lassan már nem lesz mit túlszárnyalni, nem is olyan rég lépett rá először a Fortnite eredményeire, erről itt írtunk: https://gamer.hu/2019/02/08/apex-legends-rekord-10-millio-ea-gamer-hir/ Sajnos mivel kizárólag Originin fut a játék, nincs lehetőségünk lekövetni a játékosszám gyarapodását, vagy az éppen egy időben játszók számát. Ezeket az információkat viszont a fejlesztők nagy örömmel adják a tudtunkra!

De ez is bőven elég!

Hiába nincsenek folyamatos friss adataink, olyan ütemben robog az Apex Legends, hogy egyszerűen kötelező újra és újra hírt adniuk a mérföldkövekről, de nyilván szívesen is teszik ezt a fejlesztők! Most épp az első hetes jelentés idejéhez érkeztünk, de helyettem beszéljen inkább a videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LEr17RIT5QY

A videó nem hazudik, az Apex Legends-et 1 hét alatt több mint 25 millióan töltötték le világszerte!

A montázs rendkívül hangulatosra sikeredett, benne van többek közt Dr DisRespect és Ninja is, aki nem mellesleg eddig a Fortnite közösség acélos tagja volt. Bár a videóban nem említik, egy másik hatalmas mérföldkövet is elért az Apex Legends, egy időben több mint 2 millió játékos játszott vele. Ilyet újonnan debütáló játék még soha nem mondhatott el magáról, félelmetes adatok ezek. Persze az már senkinek nem meglepetés, hogy a Twitch-en is dominál az Apex, alkalmanként akár 3x többen nézik mint bármely más játékot a platformon. Szerintetek ezt is lehet "pillanatnyi" fellángolásnak nevezni? A Call of Duty Blackout is nagyon ígéretes volt, mégsem ért el megközelítőleg sem olyan számokat, mint amiket most a Respawn üdvöskéje produkál. Mi ezen azonban csak nyerhetünk, a battle royale piacnak biztos jót tesz a versengés, és az Apex megmutatta, hogy a Fortnite sem verhetetlen.  
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO