CSGO
Néha azért nem árt gondolkodni! A Majort választotta randi helyett, szakítás és Vega Squadron pulcsi lett a vége
tamas-biro - Tamas Biro - 1 hónapja
Címkék: Egyéb Counter Strike cs:go csgo major csgo szakítás major szakítás csgo hobbi
Néha azért nem árt gondolkodni! A Majort választotta randi helyett, szakítás és Vega Squadron pulcsi lett a vége
Újabb tanulságos eset a gaming világából, hogy sose helyezzük valódi emberi kapcsolatainkat a játék mögé. Egyesek ugyanis hajlamosak elfelejteni, hogy egy hétvégi Major meccs vagy egy MM a haverokkal sosem érhet fel a család, a barátok vagy éppen a barátnő szintjére. Tanuljunk a következő történetből, és hasonló helyzetben ismerjük fel, mi a helyes döntés.
Egy német játékos, N3TZW3RG a saját bőrén tapasztalta meg rossz döntése eredményét, és ha tehetné, mostanra már visszacsinálná az egészet.
N3TZW3RG ugyanis úgy döntött, a barátnőjével való randi helyett a CS:GO Majort választja. A vasárnapi találkozót a Vega Squadron vs. NiP mérkőzés miatt mondta le, a lány pedig szakított vele. Jelen esetben igazából mindegy, hogy előre megbeszélt randi, vagy csak hirtelen jött ötlet volt-e a dolog. Az mondjuk a durvább forgatókönyv, ha előre megbeszélt randi volt, és képes volt egy visszanézhető meccs miatt lemondani. De ha csak kapott egy hívást, hogy van-e kedve találkozni, azt se feltétlenül érdemes offolni egy meccs miatt, ami bármikor újranézhető. Még akkor sem, ha egyébként a Vega vs. NiP tényleg egy jó meccs volt. A közösség tagjai persze próbálták felvidítani a srácok, még a NiP egykori igazgatója is küldött egy tömör üzenetet: A Vega Squadron már hosszabb üzentben válaszolt, a kellemetlenségek miatt ajándékcsomagot küldött az elhivatott szurkolónak. A visszajelzések után N3TZW3RG is belátta hibáját, és már a dolog helyrehozásán fáradozik. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha el se rontja! Tényleg fontos dolog a szurkolás, hiszen a nézők adják meg az online és a helyszíni rendezvények igazi hangulatát is. De tanuljuk meg felismerni a különbséget a valóban fontos dolgok és a hobbi között.
Vigyázzunk rá, hogy a hobbi maradjon csak hobbi!
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Az EU nekiment a Valve-nak - Tovább drágulhatnak a játékok

Nem elég az Epic Store, most még az EU is nekiment a Valve-nak.

Megvan a másik MNEB döntős csapat, a Salamander lesz a Budapest Five ellenfele

A HoP eSport-Salamander mérkőzést három pályán, de a Salamander nyerte meg.

Bréking: teljesen lehalt a Steam egész Európában

Aki ma este tervezett éjszakába nyúló meccseket, az nagyot fog csalódni.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO