Fortnite
Rekordfigyelő: új magyar Solo vs. Squad killrekordot döntött Eragonist
Rekordfigyelő: új magyar Solo vs. Squad killrekordot döntött Eragonist
A világ egyik legjobb Fortnite játékosa, Tfue közel sincs megelégedve a játék legpopulárisabb városával. A mai napig ő halmozta fel a Fortnite versenyekből nyert legtöbb pénzdíjat a játék történetében, s nem egyet a nagyvárosnak köszönhet. Mégsem kedveli Tiltedet egy fikarcnyit sem, ám végre kifejtette, hogy miért! Miután stream közben belehalt egy csapdába Tilted egyik épületben, a streamerben elpattant valami:
"Amikor Tilted Towers bekerült a játékba, szórakoztató volt ide landolni. De most már egy nagy szar az egész. Az egyetlen ok, hogy ide ugrom játék elején az az, hogy mások is ezt teszik, egyébként utálom az egész várost!"
https://www.youtube.com/watch?v=OXgJbWdk9xY Tfue legnagyobb problémája, hogy a csapdákra nincs igazándiból gyógyír a játékban, Tilted épületei pedig úgy vannak kialakítva, hogy ha valaki egy csapda közelébe kerül, az szinte biztosan komoly sebzéseket szenved el, vagy a legrosszabb esetben el is esik. A streamer a gyenge játékosok fegyverének tartja mindezt, nem is szimpatizál azokkal, akik ilyen akciókra támaszkodnak.
"Nincsen értelmes ellenszer a csapdákra. Egyszerűen lehetetlen kivédeni őket. Ezért utálok Tilted épületeiben harcolni, túl sok esélyt ad a szar játékosoknak arra, hogy kivégezzenek."
Nos, abban nem vagyunk biztosak, hogy az Epic Games csakis Tfue véleményére hagyatkozva megszüntetik a várost, az viszont közel biztos, hogy valami történni fog Tiltedben a nyolcadik szezon elején. Több leak is azt mutatja, hogy komoly változások fognak érkezni a pályára jövőhéten, ezek közül pedig Tilted is kap majd egy kis törődést.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/02/18/fortnite-battle-pass-8-szezon-season-8-s8-szivargas-info-epic-games-ujdonsag-gamer/  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO