Fortnite
Kombinált skin stílusok? Hibának indult, ám a közösség egyszerűen imádja, annyira király
aaron-igrici - Aaron Igrici - 1 hónapja
Címkék: Gameplay Info fortnite Közösség skin battle royale outfit Feature
Kombinált skin stílusok? Hibának indult, ám a közösség egyszerűen imádja, annyira király
Nem egyszer pörgött már azon a Fortnite közösség, hogy az Epic Games lehetőséget adjon a játékosoknak arra, hogy a skinek sisakjait, maszkjait opcionálissá, valamint a karakterek között cserélhetővé tegyék. Volt is rá kezdeményezés, legalábbis a leakerek találtak a forrásfájlokban arra utaló nyomokat, hogy érkeznek a "Hat"-ek, vagyis a kalapok a játékba, ám mindez idáig csak pletykaként él. Viszont egy újabb bug a játékban egy meglehetősen érdekes helyzetet kreált. A visszajátszások elkezdték rosszul kezelni a több stílussal rendelkező Outfiteket, s több esetben teljesen máshogy láthattuk a karakterünket, mint ahogyan ténylegesen játszottuk az adott körben. A kiegészítőket a Replay még csak-csak jól kezeli, ám a különböző stílusok helyett az alap kinézetet jeleníti csak meg a rendszer. Így születhetett meg például ez az igazán menő Drift szett:
Reddit
Alapjáraton a köpenyes Driftnek egy maszkban és kapucniban kellene rohangálnia, ám ez esetben az alap skin öltötte magára az arany-fekete ruhadarabot, a végeredmény pedig tényleg fantasztikus lett. Az ilyen helyzeteket lovagolta meg a közösség, s keresték fel a kiadót a stílusok kombinációjának lehetőségével. Még ha nem is lehetne a különböző kiegészítőket más-más karakterekre pakolni, akkor a 3-4 szinttel rendelkező Outfiteket legalább szabadon alakíthassuk a saját szájízünk szerint. Ebben a videóban Ragnarok stílusai kuszálódtak össze, itt is igazán erős lett a végeredmény:  
Killing 3 birds with 1 stone from r/FortNiteBR
Igazán jó ötletnek tűnik mindez, már csak azért is, mert ahogy látszik, a játék valahol mélyen képes a kiegészítők és a stílusok kombinációjára, különben a Replay mód nem lenne képes minderre. Azt még nem tudni, hogy lesz-e mindebből valami a jövőben, de az biztos, hogy mellényúlni nem nagyon tud ezzel az Epic Games.  
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Erőltették az egyenjogúságot, beletört a bicskájuk - Hatalmas bukás a Vaevictis projekt az LCL-ben

Az elképzelés jó volt és dicséretes, a megvalósítás viszont félelmetesen amatőr.

TOTW 25 előrejelzés: Lukaku, Mbappé és Falcao is érkezhet

Itt vannak a tippjeink a 25. heti TOTW csapatra.

Kihajtja a processzorod a videókártyád? - Most végre kiderítheted!

Hamar választ kaphatunk a "kihajcsa-e" kérdésre egy kalkulátor segítségével.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO