PUBG
Erangel 2.0 x Sanhok koncepcióval sokkolt mindenkit egy PUBG rajongó
farkas-mate - Farkas Mate093 - 1 hónapja
Címkék: PUBG Info erangel sanhok koncepció erangel 2.0 erangel x sanhok
Erangel 2.0 x Sanhok koncepcióval sokkolt mindenkit egy PUBG rajongó
Erangel lootja lassan egy éve olyan téma, ami hetente újra és újra feljön a PUBG közösségen belül. Azt mindenki tudja, hogy Erangelen rendkívül rossz minőségű a loot már jó ideje a többi pályához képest. Épp ezért elég kellemetlen, hogy a mai napig nem nyúltak hozzá a fejlesztők a loothoz, pedig a PUBG közösség jó ideje próbálja kiharcolni azt. A PUBG Corp. közösségi menedzsere szerint is javítani kell a looton, ő korábban egy saját koncepciót dolgozott ki. Egy hónapja megerősítette a PUBG Corp., hogy javítanak a looton, hiszen náluk is napirendi ponton van a kérdés. Csak hogy érezze mindenki, hogy mennyire kevés a loot Erangelen, egy játékos megfogta és átvitte a Sanhokon található épületeket Erangelre. Ebben az esetben a következőképp alakulna a térkép: Mindez egy saját eljárással készítette el.  Összevetette Erangel és Sanhok épületsűrűségét a játékban az épületeket jelölő sárga szín elemzésével. A végeredmény szerint Sanhok 1/3-a épületekből áll, ennek megfelelően Erangelen is hasonlóképp rendezte el az épületeket és így lett a fentebbi végeredmény. Meglehetősen érdekes, hogy mennyi loot lenne így a pályán, viszont az biztos, hogy a játszhatóság rovására menne, emiatt nem feltétlenül örülnénk neki, ha ennyire átszabnák a pályát egyszer majd a későbbiekben. Az eredmény viszont mindenképp érdekes és jól látható, hogy miért kellene jobb loot a szigetre.

Ezt olvastad már?

https://gamer.hu/2019/02/16/tudod-hogy-hova-ugranak-a-jo-jatekosok-erangelen-ez-a-terkep-megmutatja/
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

"Ez egy [email protected] vicc! Folyamatos DDOS és bundázás megy" - újabb botrány a NoxFire körül

A szervezők a botrányok idején még a díjazást is átírták az oldalon.

Ilyen még nem volt! A profi játékosok hivatalos szövetsége ellenzi a köveztkező Major részleteit

A CSPPA (Profi Counter-Strike Játékosok Szövetsége) szerint elfogadhatatlan a második Majornak kitűzött dátum.

Gyászol a CS:GO világ: családapa, programozó, válogatott kapus és CS legenda - ki is volt valójában crazyarab?

A március 15-ei lövöldözésnek legalább 50 halálos áldozata van, köztük crazyarabbal, aki az újzélandi CS scene oszlopos tagja volt

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO